RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 濠仔
打印 上一主題 下一主題
收起左側

臨華會,SD Hobby,mdc,清水灣交流日

gegegum 發表於 2008-5-18 10:29:02 | 只看該作者

唔係嘛! 我同你pair o左好耐車, 仲有吹水喎!  你係隊長緊識你啦!
櫻葉╳喬╳雪風 發表於 2008-5-18 11:06:08 | 只看該作者
原帖由 gegegum 於 2008-5-18 03:57 發表
今晚本來諗住識多d其他team友, 點知除o左已識o既sd hobby友, 其他一個都識唔到! 仲要兩排電都未玩完就收場!

因為尋晚我地重有下半場~所以要早d走.....
平時都會玩到兩點幾~我都係玩左兩排就走~
各位咁遠黎到玩得兩三排點會夠~今次既安排真係唔好意思~
bigbear203 發表於 2008-5-18 11:19:56 | 只看該作者
我都有相

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
gegegum 發表於 2008-5-18 11:27:09 | 只看該作者
原帖由 櫻葉╳喬╳雪風 於 2008-5-18 11:06 AM 發表

因為尋晚我地重有下半場~所以要早d走.....
平時都會玩到兩點幾~我都係玩左兩排就走~
各位咁遠黎到玩得兩三排點會夠~今次既安排真係唔好意思~

咁又唔駛唔好意思!  不過影完相, 想大家介紹o下之際, 就見你地趕住走, 所以冇機會認識o下o者!
櫻葉╳喬╳雪風 發表於 2008-5-18 11:46:37 | 只看該作者
原帖由 gegegum 於 2008-5-18 11:27 發表

咁又唔駛唔好意思!  不過影完相, 想大家介紹o下之際, 就見你地趕住走, 所以冇機會認識o下o者!

快d搞下次~
又或者搵次上去你地度啦~睇下各核心成員意下如何
karl 發表於 2008-5-18 12:08:32 | 只看該作者
原帖由 gegegum 於 2008-5-18 03:57 發表
今晚本來諗住識多d其他team友, 點知除o左已識o既sd hobby友, 其他一個都識唔到! 仲要兩排電都未玩完就收場!

真係太多人淨係同臨華班師兄傾左一陣,都有D SD Hobby我都識的,但我又想搵你傾吓計,但吾知邊個,希望下次有幾會再玩過啦
karl 發表於 2008-5-18 12:09:19 | 只看該作者
原帖由 老夫子 於 2008-5-18 10:28 發表
今晚實在太多人了...............
但請問一句,今天的活動與樓主有何關係 ?
歡迎karl今日抽空來臨

多謝比面姐
jm144 發表於 2008-5-18 12:12:24 | 只看該作者
原帖由 櫻葉╳喬╳雪風 於 18/5/2008 11:46 發表

快d搞下次~

上來玩都好ar.....
karl 發表於 2008-5-18 12:17:28 | 只看該作者
原帖由 Buildinglung 於 2008-5-18 06:24 發表
如果再有同類活動 ....真係要加個自我介紹既環節 ,咁就可以識得晒 !!!!
一泥到, 都唔知邊個打邊個.... 插排電就飄.....有乜意思???
我相信大家主動D , 一定無問題既..   

好呀好呀 :victory: 支持吓
karl 發表於 2008-5-18 12:18:35 | 只看該作者
原帖由 bigbear203 於 2008-5-18 11:19 發表
我都有相

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

http://www ...

影得好靚喎師兄,仲有無呢
gegegum 發表於 2008-5-18 16:07:12 | 只看該作者
原帖由 櫻葉╳喬╳雪風 於 2008-5-18 11:46 AM 發表

快d搞下次~

歡迎! 歡迎!
gegegum 發表於 2008-5-18 16:12:37 | 只看該作者
原帖由 karl 於 2008-5-18 12:08 PM 發表

真係太多人淨係同臨華班師兄傾左一陣,都有D SD Hobby我都識的,但我又想搵你傾計,但吾知邊個,希望下次有幾會再玩過啦

真失敬! 我諗住玩一陣, 影o下相, 再慢慢吹嘛! 點知突然好似玩快閃同黨咁!
Buildinglung 發表於 2008-5-18 16:20:19 | 只看該作者
原帖由 gegegum 於 2008-5-18 16:12 發表

真失敬! 我諗住玩一陣, 影o下相, 再慢慢吹嘛! 點知突然好似玩快閃同黨咁!

HEHE!!!! 不打緊....  不如下星期我安排臨華仔 "北角秋名山見"丫! 到時一定介紹晒我地既成員俾MDC認識 !
烈火之魂 發表於 2008-5-18 21:38:30 | 只看該作者
原帖由 Buildinglung 於 2008-5-18 16:20 發表

HEHE!!!! 不打緊....  不如下星期我安排臨華仔 "北角秋名山見"丫! 到時一定介紹晒我地既成員俾MDC認識 !

係只好~~ 有一兩個我好想佢黎!!
magic-vtec 發表於 2008-5-18 21:56:53 | 只看該作者
小弟覺得臨華會既朋友如果係有下場要先行失陪...
至少都等各Team人大家各自介紹一下...

是次活動目的係交流.大家圍威為吹下水.玩車都係其次.
雖然我地唔係乜野大人物.我地同MDC加埋唔多人.只有十多個.

有其他發燒友來到自己場作交流.探訪.
我覺得臨華會既朋友好似有少少待慢左我地.

至少如果係換轉係小弟.小弟一定唔會約朋友走下場.
唔係想要汽水.只係想吹下水.

以上ninEUP僅代表小弟所想.
與MDC.SD HOBBY或任何個人.團體無關

magic-vtec 發表於 2008-5-18 22:19:45 | 只看該作者
仲有一班C兄唔知係何方高人....
企埋一邊睇....睇左一陣子先出黎玩...
佢地既速道非常快...有冇人知係何來既高手
佢地見我地走佢地又走.佢地有開多渣老電架
P.S. 擒晚有條肥仔玩車果時跟上跟落...我以為係新會員...
後來無啦啦話上我車走...九五八八...
小朋友...下次唔好再亂咁上人車...
哥哥要去叫雞...唔通同你講咩...咁多人,
哥哥都會怕羞架嘛...又有女士在場.
下次唔通要哥哥係成廿人面前同你講...
哥哥而家要返大陸叫雞.你唔X好跟X住晒啦.死X開啦
人要面.樹要皮.小弟弟.
唔好恃凌人.自己搵架黎鵰咋

hiace仔仔 發表於 2008-5-18 22:28:32 | 只看該作者
原帖由 magic-vtec 於 2008-5-18 22:19 發表
仲有一班C兄唔知係何方高人....
企埋一邊睇....睇左一陣子先出黎玩...
佢地既速道非常快...有冇人知係何來既高手
佢地見我地走佢地又走.佢地有開多渣老電架

P.S. 擒晚有條肥仔玩車果時跟上跟落...我 ...

個肥仔,係唔係四眼嫁
烈火之魂 發表於 2008-5-18 22:35:28 | 只看該作者
原帖由 hiace仔仔 於 2008-5-18 22:28 發表

個肥仔,係唔係四眼嫁

唔洗講到咁出面既~~~肥仔自己知就得啦~~
hiace仔仔 發表於 2008-5-18 22:41:54 | 只看該作者
原帖由 烈火之魂 於 2008-5-18 22:35 發表

唔洗講到咁出面既~~~肥仔自己知就得啦~~

如果係四眼又囉車盒,樣衰衰,下次可以直插
wowo0123 發表於 2008-5-18 22:49:51 | 只看該作者
點解玩車玩到咁架....真係經典