RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: hatakashi
打印 上一主題 下一主題
收起左側

總係覺得擺唔夠植物係架坦克上面

stig 發表於 2008-5-11 19:23:41 | 只看該作者
gordonf35 發表於 2008-5-11 19:27:31 | 只看該作者
我上年住beit hall,不過我之前講緊既Boarding House係high school o個時o個個
gordonf35 發表於 2008-5-11 19:32:51 | 只看該作者
Evelyn Gardens ???咁應該離我唔係好遠 ,不過都唔算好近
我住係battersea park旁邊
stig 發表於 2008-5-11 19:33:59 | 只看該作者
beit hall......係讀aero最好架hall....
我地成日講笑話返學用望遠鏡就得 =.=" 唔洗出門口....
我好記得有次上上下lecture....對面beit有個好靚架女仔換3.....成班望哂過去....Galvanetto同我地一齊睇
stig 發表於 2008-5-11 19:35:31 | 只看該作者
係啊gordon.....其實我summer可唔可以放一box野係你到....? 我可以比返storing free你的 ]
反正都係要比不過比返自己人...
gordonf35 發表於 2008-5-11 19:43:04 | 只看該作者
未必得呀,因為我自已要搬,中間又要幫手做research,要住hall,搞到要搬三次地方
stig 發表於 2008-5-11 19:54:26 | 只看該作者
okok冇所謂, 你知唔知一般個d storing公司貴唔貴 ? 我一個大BOX ja....
 樓主| hatakashi 發表於 2008-5-11 19:59:34 | 只看該作者
試試BIG YELLOW
gordonf35 發表於 2008-5-11 20:04:05 | 只看該作者

回復 27# 的帖子

唔太清楚,不過如果你個box入面如果有yokomo或者lunchbox我都唔怕幫你接收
順便借黎玩
stig 發表於 2008-5-11 20:25:25 | 只看該作者
原帖由 hatakashi 於 2008-5-11 19:59 發表
試試BIG YELLOW

thanks, i just checked it...
the cheapest one for 9 Sq ft (about 1 big box) is £10.75 per week....i need to store for 18weeks =.=".....
 樓主| hatakashi 發表於 2008-5-11 22:58:50 | 只看該作者
無法...貴叫你唔係出面租屋住, 係咪? 呢D錢...走唔甩架啦
 樓主| hatakashi 發表於 2008-5-11 23:09:52 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
gordonf35 發表於 2008-5-12 02:11:59 | 只看該作者
師兄,你再放D相上黎我驚我會中毒死
軍事模型真係好靚  你囉D景又靚,影相又靚......

無敵
 樓主| hatakashi 發表於 2008-5-12 03:18:00 | 只看該作者
中毒點會死呢? 嘻嘻 頂多咪係上癮!

我鍾意軍事, 尤其係坦克就係因為佢夠慢+有力+有勁度, 大把野可以玩, 齋影相都可以影足一年啦!!