RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: newbie2
打印 上一主題 下一主題
收起左側

做水冷的喉

夜遊神 發表於 2008-5-3 19:16:23 | 只看該作者

多口講單趣事:我第一次買水冷圈就係去德昌,老闆當時反問「點解唔用鋁管自己造」,結果我真係傻下傻下DIY
ricksonchow 發表於 2008-5-5 22:21:59 | 只看該作者
今日難得閒過去德昌搵水冷.....點知岩岩得返一隻開左包既.... 超灰
佢話比人買哂... 要得3個禮拜
vending 發表於 2008-5-5 22:29:20 | 只看該作者

水冷套

唔知呢種得唔得?
 樓主| newbie2 發表於 2008-5-5 22:32:26 | 只看該作者
原帖由 vending 於 2008-5-5 22:29 發表
唔知呢種得唔得?162763

請問在那裡買呀? 幾多錢?
vending 發表於 2008-5-5 22:57:38 | 只看該作者
我做代理的,價目如下:
H12-B20L25        B20型號電機水冷套(適合280型號電機)(L25: 25mm)        HK$30.00
H12-B20L30        B20型號電機水冷套(適合280型號電機)(L30: 30mm)        HK$30.00
H13-B28L25        B28型號電機水冷套(適合380型號電機)(L25: 25mm)        HK$30.00
H13-B28L30        B28型號電機水冷套(適合380型號電機)(L30:30mm)        HK$30.00
H13-B28L35        B28型號電機水冷套(適合380型號電機)(L35: 35mm)        HK$30.00
H13-B28L45        B28型號電機水冷套(適合380型號電機)(L45: 45mm)        HK$34.00
H13-B28L50        B28型號電機水冷套(適合380型號電機)(L50: 50mm)        HK$35.00
H14-B36L25        B36型號電機水冷套(適合540型號電機)(L25: 25mm)        HK$30.00
H14-B36L30        B36型號電機水冷套(適合540型號電機)(L30: 30mm)        HK$30.00
H14-B36L35        B36型號電機水冷套(適合540型號電機)(L35: 35mm)        HK$30.00
H14-B36L40        B36型號電機水冷套(適合540型號電機)(L40: 40mm)        HK$30.00
H14-B36L45        B36型號電機水冷套(適合540型號電機)(L45: 45mm)        HK$36.00
H14-B36L50        B36型號電機水冷套(適合540型號電機)(L50: 50mm)        HK$36.00
H14-B36L60        B36型號電機水冷套(適合540型號電機)(L60: 60mm)        HK$36.00
不過我是新界人如只買一两件貨可能要加些少交通費,如有興趣,可致電我,94919316 潘生(毎日晩上12點前)
vending 發表於 2008-5-5 23:01:21 | 只看該作者

對不起版主

對不起版主,小弟回覆放錯了位,見後請替我消除,謝謝
vending 發表於 2008-5-5 23:03:15 | 只看該作者

回復 24# 的帖子

newbie2
請CHECK  PM
BearKing 發表於 2008-5-12 22:40:48 | 只看該作者
小弟想借post一問有無師兄d水冷會再+個 pump 呢?當停船時也可以冷冷個摩打!!
jackyming. 發表於 2008-5-12 23:04:10 | 只看該作者
原帖由 ricksonchow 於 2008-5-5 22:21 發表
今日難得閒過去德昌搵水冷.....點知岩岩得返一隻開左包既.... 超灰
佢話比人買哂... 要得3個禮拜

你頭像隻船以前係我造架 我以後賣左比安神
ricksonchow 發表於 2008-5-13 01:44:12 | 只看該作者
原帖由 jackyming. 於 2008-5-12 23:04 發表

hahaha~ 原來你係原創人...我買返黎果陣都唔知佢生自邊度~  lee一兩個星期我都有出過柴灣放船~  
lee一張頭像係幾年前響tm池影, 幾年冇玩, 而家開始玩返
 樓主| newbie2 發表於 2008-5-13 12:15:57 | 只看該作者
原帖由 jackyming. 於 2008-5-12 23:04 發表

好囉,好囉,父女重逢。