RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1577|回復: 8
打印 上一主題 下一主題
收起左側

有冇手足有SPEED PASSION FEIGAO 說明書

shouldbe 發表於 2008-3-17 18:16:40 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
或者識得點set,我唔見咗說明書set唔到隻電變,
請幫忙post上來或PM小弟
十萬個"THX"
 樓主| shouldbe 發表於 2008-3-18 12:14:30 | 只看該作者
有冇人可以教我點set個電變呀?
bcgg 發表於 2008-3-18 13:39:39 | 只看該作者
 樓主| shouldbe 發表於 2008-3-18 13:47:06 | 只看該作者
原帖由 bcgg 於 2008-3-18 13:39 發表

師兄,你等得的話,明天Scan比你,ok?

一百萬個謝謝呀師兄,我等得等得.
另外我細佬"Moonsideryan"係味同你於天水圍玩drift呀?我成日都好想入來一齊玩,不過我住得太遠,香港南區 ,一直未有機會,我一定會來的.我細佬話你部ta03好drift得喎.
bcgg 發表於 2008-3-18 13:53:17 | 只看該作者
原帖由 shouldbe 於 2008-3-18 13:47 發表

一百萬個謝謝呀師兄,我等得等得.
另外我細佬"Moonsideryan"係味同你於天水圍玩drift呀?我成日都好想入來一齊玩,不過我住得太遠,香港南區 ,一直未有機會,我一定會來的.我細佬話你部ta03好drift得喎.

Oh, 你係Ryan大佬!!
我近排就係裝左依個speed passion brushless esc+11.5R去架TA03度玩drift.....真係好鬼快.....
你細佬架TA03咪仲攪鬼!
明天Scan 比你!
 樓主| shouldbe 發表於 2008-3-18 13:57:54 | 只看該作者
原帖由 bcgg 於 2008-3-18 13:53 發表

Oh, 你係Ryan大佬!!
我近排就係裝左依個speed passion brushless esc+11.5R去架TA03度玩drift.....真係好鬼快.....
你細佬架TA03咪仲攪鬼!
明天Scan 比你!

haha,其實個衰仔想要我套電變motor,因為佢話佢隻電變燒咗
不過我覺得佢似係見過你部車之後想用無刷就真
bcgg 發表於 2008-3-18 14:07:59 | 只看該作者
原帖由 shouldbe 於 2008-3-18 13:57 發表

haha,其實個衰仔想要我套電變motor,因為佢話佢隻電變燒咗
不過我覺得佢似係見過你部車之後想用無刷就真

你唔好比佢呀...上次佢用19Turn+鋰電都拍得住我用無刷+Nicd电...你比埋佢....
 樓主| shouldbe 發表於 2008-3-18 15:50:07 | 只看該作者
放心啦恩人,我一定唔會比佢
 樓主| shouldbe 發表於 2008-3-20 17:53:26 | 只看該作者
唔該晒呀,已經收到了.