RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1600|回復: 8
打印 上一主題 下一主題
收起左側

求問~~YOKOMO

fung198586 發表於 2008-2-20 23:00:12 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
$12xx果款(有車殼),$14xx(冇殼)同埋$28xx(冇殼)三款有咩分別?每一款入面又包d咩呢?唔該咁多位大哥!
長崎良尾 發表於 2008-2-20 23:18:04 | 只看該作者
講過好多次你睇番應該睇到.....
fungkc223 發表於 2008-2-21 01:45:51 | 只看該作者
saihung281692 發表於 2008-2-21 04:03:42 | 只看該作者
你搵Drift Package,PLus同Master D post睇就知
orochichu 發表於 2008-2-22 08:40:33 | 只看該作者
yokomo drift car 有4種價錢
1,最平driftpackage 大約1280 全車膠料 有殼有呤 只係差電子野
2,drift plus 大約1450 全車半炭膠料 冇殼有呤 都係差電子野
3,drift master 大約 2380 全車炭加小藍料 冇殼冇呤 都係差電子野
4,drift master limited Edition 大約 2850 全車炭加大量藍料 冇殼冇呤 都係差電子野
所以聽你咁講 一係買 最平 一係買最貴 最平有平玩 最貴有貴玩 睇你自己咩心太啦  如果只係想玩到 又只係試下玩我都係同penny一樣見意你買package 就算    如果又怕買完package又要左改右改藍料的話就緊係買drift master limited Edition啦    最後都係個句    package   唔一定係最屎  ,drift master limited Edition都唔一定都好   要聽個人控制  有人玩package都可以勁過玩drift master limited Edition  所以都係要不停地修鍊
rk2 發表於 2008-2-23 15:25:25 | 只看該作者
好詳細的解釋
saihung281692 發表於 2008-2-23 16:19:38 | 只看該作者
原帖由 orochichu 於 2008-2-22 08:40 發表
yokomo drift car 有4種價錢
1,最平driftpackage 大約1280 全車膠料 有殼有呤 只係差電子野
2,drift plus 大約1450 全車半炭膠料 冇殼有呤 都係差電子野
3,drift master 大約 2380 全車炭加小藍料 冇殼冇呤 都係 ...

完全認同,可以話你聽,我有兩個朋友用Package贏左冠軍,所以話技術先係最重要
 樓主| fung198586 發表於 2008-2-23 21:45:02 | 只看該作者
thx!!!!!大家
orochichu 發表於 2008-2-27 07:23:27 | 只看該作者
客氣客氣 我係過來人 只係想幫到你買得底姐 因為我當當買個時買得唔底