RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4363|回復: 43
打印 上一主題 下一主題
收起左側

中毒太深

tso 發表於 2008-1-20 09:37:25 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
我想問各位師兄一開始玩有冇晚晚係張床到想住部車訓唔到??
我A幾晚成日係到想賣部車被阿哥去換master(再儲少少錢先買齋)
想幾時儲夠錢出去呢??
我次次上左床到想訓都訓唔到!!
十點半上到床想到十二點幾
bo68674 發表於 2008-1-20 10:44:37 | 只看該作者
呢個無办法!
orochichu 發表於 2008-1-20 11:59:32 | 只看該作者
=.=唔好啦 玩住先啦 講真傢 你個架都可以玩到好好傢 唔一定MASTER先DRIFT得好 只要技術好 架傢唔係咁DRIFT都可以用技術玩到好好 就算TA01都有人DRIFT得好好 最緊要就係自己要睇下有幾多金錢先黎買 MASTER車價係2300 但係你仲要買電子野 電子野都唔小錢啦 電子野買靚野都加加埋埋要成4千蚊(SERVO $500,2.4G $1500,電變馬打 $2200,)你睇電未野仲貴過車價呀~~
原帖由 tso 於 2008-1-20 09:37 發表
我想問各位師兄一開始玩有冇晚晚係張床到想住部車訓唔到??
我A幾晚成日係到想賣部車被阿哥去換master(再儲少少錢先買齋)
想幾時儲夠錢出去呢??
十點半上到床想到十二點幾 ...
 樓主| tso 發表於 2008-1-20 14:47:22 | 只看該作者
原帖由 orochichu 於 2008-1-20 11:59 發表
=.=唔好啦 玩住先啦 講真傢 你個架都可以玩到好好傢 唔一定MASTER先DRIFT得好 只要技術好 架傢唔係咁DRIFT都可以用技術玩到好好 就算TA01都有人DRIFT得好好 最緊要就係自己要睇下有幾多金錢先黎買 MASTER車價係2300  ...

最近可能收到二千
再原價賣被阿哥
minesr34gtr 發表於 2008-1-20 15:14:44 | 只看該作者
我想問各位師兄一開始玩有冇晚晚係張床到想住部車訓唔到??<<<<<<<冇(因為除左rc,錢,事業,學業同女人重要d)
我A幾晚成日係到想賣部車被阿哥去換master(再儲少少錢先買齋)<<<<<唔好以為換左master就可以解決問題,master同package玩起上黎分別唔大,仲有唔好以為架車係master,自己d技術都係master
想幾時儲夠錢出去呢??<<<<呢個問題您自己先知(根據之前個post,您早餐錢hkd150/per month)即係要10個月先有hkd1500,(假設您架package賣到hkd800)即係10個月後先夠錢buy,不如您10個月後先再想喇.....
十點半上到床想到十二點幾

如果係因為想換master先訓唔到,我見議您去借錢,去偷,去搶都要快d買,以免因為失眠而影響日常生活....
仲有我覺得您依家只係想換架master,唔係想玩好rc drift羅.........
minesr34gtr 發表於 2008-1-20 15:18:57 | 只看該作者
原帖由 tso 於 2008-1-20 14:47 發表

最近可能收到二千
再原價賣被阿哥

如果您有錢就快d買喇
因為我地講咩都冇用
nikeid 發表於 2008-1-20 15:27:33 | 只看該作者
唔好諗咁多  俾你諗到晚晚失眠又如何 ??   冇$$$就係冇$$  不如諗下點搵$$$仲好啦
terence0103 發表於 2008-1-20 16:36:14 | 只看該作者
樓主一定係細路仔....
唉!
ERIXON 發表於 2008-1-20 17:22:12 | 只看該作者
原帖由 terence0103 於 2008-1-20 16:36 發表
樓主一定係細路仔....
唉!

應該10歲都未夠
orochichu 發表於 2008-1-20 17:26:43 | 只看該作者
不如諗下點搵$$$仲好啦X2  我應同^^ 我都係咁話搵多d錢先 再一次過買哂d pasts砌傢100%master 冇錢就連車都冇得玩tim呀
原帖由 nikeid 於 2008-1-20 15:27 發表
唔好諗咁多  俾你諗到晚晚失眠又如何 ??   冇$$$就係冇$$  不如諗下點搵$$$仲好啦
 樓主| tso 發表於 2008-1-20 17:41:00 | 只看該作者
原帖由 ERIXON 於 2008-1-20 17:22 發表

應該10歲都未夠

就14歲
terence0103 發表於 2008-1-20 20:12:48 | 只看該作者

即係13歲....
仲諗住叫你做part time, 哈!
你都係.... 慢慢儲錢玩啦~
嘉頓子 發表於 2008-1-20 21:48:26 | 只看該作者
喂喂我大樓主幾年...唔夠錢玩估miniz 先XD"
WallaceNg 發表於 2008-1-21 01:54:23 | 只看該作者
叫你啊媽比錢你囉,我都係買部tt01慢慢改下咁,比多d心機都係一部好車
長崎良尾 發表於 2008-1-21 02:05:05 | 只看該作者
其實應該讀好"d"書...玩幾時都可以....唔好唔訓呀..小朋友.....
minesr34gtr 發表於 2008-1-21 09:48:27 | 只看該作者
講得o岩呀 應該讀好d書,搵多d錢
讀到master哥時,先買master
terence0103 發表於 2008-1-21 17:39:17 | 只看該作者
原帖由 長崎良尾 於 2008/1/21 02:05 發表
其實應該讀好"d"書...玩幾時都可以....唔好唔訓呀..小朋友.....

新哥仔有冇唔讀書呀?
唔讀書!?? 玩tt01啦~ 冇master玩呀...
 樓主| tso 發表於 2008-1-21 18:06:41 | 只看該作者
原帖由 terence0103 於 2008-1-21 17:39 發表

新哥仔有冇唔讀書呀?
唔讀書!?? 玩tt01啦~ 冇master玩呀...

我唔知佢有冇讀書
不過我冇點溫書都考到全班四、五名 :lol
terence0103 發表於 2008-1-21 18:13:02 | 只看該作者
原帖由 tso 於 2008/1/21 18:06 發表

我唔知佢有冇讀書
不過我冇點溫書都考到全班四、五名

band 5學校?
sorry band3至真! 而家得3個band!
 樓主| tso 發表於 2008-1-21 18:47:59 | 只看該作者
原帖由 terence0103 於 2008-1-21 18:13 發表

band 5學校?
sorry band3至真! 而家得3個band!

band 1尾  band 2頭
你太低估我啦
你太低估所有人  高估自已