RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3500|回復: 27
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Yokomo Drift Meeting ~ Jan 6 Pics ~

Edde 發表於 2008-1-7 02:28:07 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
影得唔係好多相.  
重頭戲就遲吓等 bro. Deemax 執好條片 .....

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

老洪同可樂兄好有心機指導呵 !!!   

登錄/註冊後可看大圖

樓主| Edde 發表於 2008-1-7 02:29:00 | 只看該作者
以下其中有三部車各取得組別名次 .....   

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

第一次參賽就取得 C 組亞軍, L.F Team  Square 嘅 86.   

登錄/註冊後可看大圖

樓主| Edde 發表於 2008-1-7 02:29:49 | 只看該作者
初賽 qualify round 1 評分 ..... 積分係傑佬一位, 羊咩和我同分二位, Ivan 三位.

登錄/註冊後可看大圖

初賽 qualify round 2 評分, 倆 round 取高分嗰 round 分 A, B, C, D 四組
積分係 Anthony 一位, 羊咩二位, hamiton 三位

登錄/註冊後可看大圖

毒魚 發表於 2008-1-7 02:33:12 | 只看該作者
架9號比賽車女郎搾乾了/ w \
AMAT 發表於 2008-1-7 02:39:56 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖

兩位既開心,因為有美女傅穎加江若琳陪玩車車.....但係又既擔心.....驚佢地手軟撞完架車再跌埋支軚.....哈!
 樓主| Edde 發表於 2008-1-7 03:36:58 | 只看該作者
原帖由 毒魚 於 2008-1-7 02:33 發表
架9號比賽車女郎搾乾了/ w \

係喎, 我又要 .... 對付佢.
rk2 發表於 2008-1-7 08:57:17 | 只看該作者
呢架係未攞車花大獎 ?
fungkc223 發表於 2008-1-7 11:42:47 | 只看該作者
原帖由 rk2 於 2008-1-7 08:57 發表
呢架係未攞車花大獎 ?

YES~~~~~~~
khchow12 發表於 2008-1-7 12:33:20 | 只看該作者
呢架係未攞車花大獎 ?

係呀, 肥仔
鬼爆Z 發表於 2008-1-7 17:35:00 | 只看該作者

回復 5# 的帖子

3PK太重啦一一
HERRY 發表於 2008-1-7 18:34:23 | 只看該作者
呢架係未攞車花大獎 ?

我只係覺的自己令左個"車色大獎"~多D!!
rk2 發表於 2008-1-7 18:51:40 | 只看該作者
原來 2 個 女明星係好 " 色" 之徒 所以選你  .. . . . 架車.
mikewu 發表於 2008-1-7 19:50:10 | 只看該作者
Why are all the girls show up in Drift parties but not in Offroad parties lei............      Let me talk to Waigo sin....
 樓主| Edde 發表於 2008-1-7 22:36:33 | 只看該作者
原帖由 mikewu 於 2008-1-7 19:50 發表
Why are all the girls show up in Drift parties but not in Offroad parties lei............      Let me talk to Waigo sin....

不如你又玩番 drift la, 有女睇 ....
Jimmyso 發表於 2008-1-7 22:40:31 | 只看該作者
原帖由 HERRY 於 2008-1-7 18:34 發表

我只係覺的自己令左個"車色大獎"~多D!!

I felt you are so lucky on that Day !!!  keep you Gift to start Yokomo !!!  you are so Great !!!
SQUARE 發表於 2008-1-7 23:03:59 | 只看該作者
gegegum 發表於 2008-1-7 23:14:30 | 只看該作者

如果真係, 唔知結果又會點呢? 會唔會雙冠軍呢?
rk2 發表於 2008-1-7 23:36:05 | 只看該作者
原帖由 mikewu 於 2008-1-7 19:50 發表

我個人覺得呢個 race gal 係當天較 sweet 的. 其他 ......
AMAT 發表於 2008-1-8 00:02:13 | 只看該作者
原帖由 rk2 於 2008-1-7 23:36 發表

我個人覺得呢個 race gal 係當天較 sweet 的. 其他 ......

口味獨特.....只可以咁形容.......
傑佬 發表於 2008-1-8 00:05:45 | 只看該作者
我比較Like紅衫嗰個