RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3444|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

yokomo SD ~ 自由艦 conversion kit (碳纖版)

gegegum 發表於 2007-12-26 02:23:42 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
多謝開發商, 聖誕前收到! 訂o左o既朋友, 聽日收貨!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

hamilton521 發表於 2007-12-26 02:25:53 | 只看該作者
嘩嘩嘩嘩嘩嘩正呀!!!!!
睇到流曬口水

crusaderlyf 發表於 2007-12-26 02:31:43 | 只看該作者
没想到电越的这种结构,融合在TOURING上面如此出色
WallaceNg 發表於 2007-12-26 03:03:47 | 只看該作者
好似好正咁 整左幾錢呀?
rk2 發表於 2007-12-26 11:22:18 | 只看該作者
商業秘密 , 賣緊 $1500
wowo0123 發表於 2007-12-26 12:33:06 | 只看該作者
嘩....好勁呀..............可惜我買左master啦...如果唔係我架會買
rk2 發表於 2007-12-26 22:49:00 | 只看該作者
會唔會攞呢鬥 touring 呢 ? 可能都好掂喎!!
長崎良尾 發表於 2007-12-27 01:18:18 | 只看該作者
原帖由 rk2 於 2007-12-26 22:49 發表
會唔會攞呢鬥 touring 呢 ? 可能都好掂喎!!

我問過偉高話..唔可以用.........
 樓主| gegegum 發表於 2007-12-27 13:23:23 | 只看該作者
原帖由 長崎良尾 於 2007-12-27 01:18 AM 發表

我問過偉高話..唔可以用.........

所以我地咪趕o左10套出o黎賣囉! 希望佢比啦! http://bbs.rc-evo.com/viewthread.php?tid=65278&extra=page%3D1
另外希望大家唔好覺得我地玩o野, 為難主辦單位, 如果最後佢地都係話唔比, 我地係會絕對尊重的, 不過我地都想解釋o下點解我地咁想用呢架車車出賽, 我諗大家都會認同, 玩rc其中一種樂趣就係改裝, 大家都會不斷為自己架車車upgrade, 改良(有好多朋友鐘意改車多個玩車添), 好似良尾兄咁都會做一d特別版零件, 改良直濕, 隨o左加強車車表現外, 我諗亦有一番滿足感, 又好似玩巴士, 貨車, 慢爬果d師兄, 佢地果d改裝真係出神入化! 講真我地架自由艦真係小兒科啦, 可能比人笑添 , 除o左一二樓板, 全部都係yokomo原廠部件, 不過我地對rc drift真係好有熱誠, 好想用自家改良出出大場面, 受o下考驗, 又好似你地鬥1:1咁, 都好想用本地改裝同廠車鬥一鬥!
希望大家多多指教!
jellyfish244 發表於 2007-12-27 13:52:26 | 只看該作者
無所謂啦,喂,20/01/08 TC個比賽無限車架,又無限motor喎,你地黎唔黎呀?
黎比賽的話,要早D入黎搵Data啦喎
randy 發表於 2007-12-27 20:16:10 | 只看該作者
原帖由 gegegum 於 2007-12-27 01:23 PM 發表

所以我地咪趕o左10套出o黎賣囉! 希望佢比啦! http://bbs.rc-evo.com/viewthread.php?tid=65278&extra=page%3D1
另外希望大家唔好覺得我地玩o野, 為難主辦單位, 如果最後佢地都係話唔比, 我地係會絕對尊重的, 不 ...

講句公道說話丫,你就算出100套出面街冇得賣,算唔算市面上有先,如果當日有參賽者佢係從來都唔上工房呢度或上綱既,邊知工房有得賣呢??你地既創意精神係值得鑽既,重好有心思,但無耐賽例一定係要津守,何必要夾硬黎啫,再者我諗主辨單位係想比賽o係一個公平既環境下比賽,起碼大家用既野都可以好隨意買倒.....我地用玩1:1都要跟賽例啦,唔係話我地鍾意用乜就用乜,我地亦唔好以話用方程式車底,笠個DC5殼就話係honda車家嘛!!唔通我地自己出一種零件或引擎,就要所有人,同大會就我地咩!!亦唔係我地自己認為好揸既車就可以去鬥嘛,比賽既精神咪就係"公平"
如果你真係想試下你架車既實力,1月20號入黎TC玩我地攪既比賽,咪重好,我地冇任何限制既

長崎良尾 發表於 2007-12-28 01:00:50 | 只看該作者
其實講真,用什麼都唔係我同你講......玩下車仔都攪咁多野.
傑佬 發表於 2007-12-28 01:14:48 | 只看該作者
咁我想問一問....如果俾你地用係咪全體人員都會用哂自由艦 咁架車嘅操控,指向性,平衡度各方面都係响Yokomo Drift package 同Drift Master 之上呢???咁如果係...咁即係好似我上次用TT-01鬥你地D Yokomo一樣..要越級挑戰lor..
長崎良尾 發表於 2007-12-28 01:40:25 | 只看該作者
唔好傻啦...用什麼車有什麼問題??????
saihung281692 發表於 2007-12-28 01:41:08 | 只看該作者
我想問下,如果我去偉高,唔知有冇自由艦賣呢?
長崎良尾 發表於 2007-12-28 01:44:00 | 只看該作者
原帖由 saihung281692 於 2007-12-28 01:41 發表
我想問下,如果我去偉高,唔知有冇自由艦賣呢?

暫時未有.張來唔知......
 樓主| gegegum 發表於 2007-12-28 02:34:30 | 只看該作者
原帖由 長崎良尾 於 2007-12-28 01:00 AM 發表
其實講真,用什麼都唔係我同你講......玩下車仔都攪咁多野.

我都講過我地會專重主辦單位啦, 佢地唔比我地邊有得強人所難架!
 樓主| gegegum 發表於 2007-12-28 02:40:18 | 只看該作者
原帖由 傑佬 於 2007-12-28 01:14 AM 發表
咁我想問一問....如果俾你地用係咪全體人員都會用哂自由艦 咁架車嘅操控,指向性,平衡度各方面都係响Yokomo Drift package 同Drift Master 之上呢???咁如果係...咁即係好似我上次用TT-01鬥你地D  ...

如果比我地會出3~4架啦!
另外我地D小作仔邊有得同大廠比呀? 況且, 其實90%都係YOKOMO PARTS, 係我地想越級O者!
Edde 發表於 2007-12-28 04:40:45 | 只看該作者
原帖由 gegegum 於 2007-12-28 02:34 發表

我都講過我地會專重主辦單位啦, 佢地唔比我地邊有得強人所難架!

totally agree !!! 尊重大會決定.
比唔比出呢部車, 原來唔係我地先關注 ..... 點解咁受議論嘅 ! ?
由miniz-RRR 發表於 2007-12-28 06:25:10 | 只看該作者
講吓唧!講吓唧!
真理喺大家議論返嚟旣?