RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1107|回復: 4
打印 上一主題 下一主題
收起左側

有d野問!!!

鈞仔 發表於 2007-12-13 22:00:12 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
我想問...有無人用油車玩飄移ga???我今個星期可能會買油車..想玩飄移
仲有..玩油車有咩場玩...你地平時夜晚放車..同唔同油車玩ga???
本人好鍾意油車果d聲-.-好正....同時間又好鍾意玩飄移..
傑佬 發表於 2007-12-13 22:10:25 | 只看該作者
原帖由 鈞仔 於 2007-12-13 22:00 發表
我想問...有無人用油車玩飄移ga???我今個星期可能會買油車..想玩飄移
仲有..玩油車有咩場玩...你地平時夜晚放車..同唔同油車玩ga???
本人好鍾意油車果d聲-.-好正....同時間又好鍾意玩飄移..

本人意見用電車好D...
magic-vtec 發表於 2007-12-13 22:21:02 | 只看該作者
有c兄試果用油車玩Drift....一晚一副車頭
同時夜晚放油車會好滋擾附近居民.....
so如果你諗住買架油車黎玩飄移唔係一個好選擇
雖然我都覺得油車果d聲真係好正
其實用1:10既電車玩Drift都好有feel架....
有興趣既話一齊玩吖
ERIXON 發表於 2007-12-13 22:28:47 | 只看該作者
我個人認為油車好嘈又難聞~
 樓主| 鈞仔 發表於 2007-12-13 22:51:43 | 只看該作者
電車貴定係油車貴...
因為我有fd玩緊油車.....so想玩下油車
咁油車邊到有場玩..我只知粉領有1個...舊機場果個係唔係無左??定係??