RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 7237|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Masami's MX4 1997 in yahoo.jp

minimini 發表於 2007-12-7 01:49:52 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
yahoo.jp 又有好嘢.........不過又係好貴......

http://page8.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/h52387250

留意隻殼有廣坂簽名.......

呢部應該係廣坂嘅 "士啤車" (紅彗星).......因為 motor 前面得 2 個電孔......尾波箱係賽鋼造......同市販車 (渣古) 有好大分別......

樓主| minimini 發表於 2007-12-7 01:51:28 | 只看該作者
同場加~.......Masami's 93 works .......堅過石堅 !!

http://page5.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/e75173339

樓主| minimini 發表於 2007-12-7 01:57:41 | 只看該作者
monkichi0210 發表於 2007-12-7 02:11:10 | 只看該作者
hahaha....我想問呢幾架其實算唔算叫做廠車呢.....????
同佢比賽用果架一樣(裝備).....還是只係一樣(樣....外觀)???
另外.......廣坂簽名其實唔係好值錢.......佢係人都肯簽........我都簽過幾個......... 點解第一架咁貴???!!!???
 樓主| minimini 發表於 2007-12-7 02:18:53 | 只看該作者
原帖由 monkichi0210 於 2007-12-7 02:11 發表
hahaha....我想問呢幾架其實算唔算叫做廠車呢.....????
同佢比賽用果架一樣(裝備).....還是只係一樣(樣....外觀)???
另外.......廣坂簽名其實唔係好值錢.......佢係人都肯簽........我都簽過幾個......... ...

第一部應該係廠車.......

至於第二, 三部........相信係照板煮碗咁砌番出嚟.......

至於典解賣咁貴......你要問番物主先得嘞 (照睇呢個物主應該有方法喺 Yokomo 廠裡面買到 d 罕有嘢).....不過我就覺得佢之前賣嗰部 1989 YZ-870c WC 版正 d 啫......
tiger1 發表於 2007-12-7 07:02:37 | 只看該作者
cheap ah, buy them all la
 樓主| minimini 發表於 2007-12-7 12:14:20 | 只看該作者
咁貴........我邊鼠捨得買........

bro tiger1 ........which one are you going to buy  ??........or all of them ??........
大野 發表於 2007-12-7 12:31:41 | 只看該作者
RC10確係靚仔
 樓主| minimini 發表於 2007-12-7 12:39:49 | 只看該作者
原帖由 大野 於 2007-12-7 12:31 發表
RC10確係靚仔

but 咁嘅價錢.....話唔定可以買到部 NIB 嘅第一代 RC10......
 樓主| minimini 發表於 2007-12-7 12:48:42 | 只看該作者
tiger1 發表於 2007-12-7 16:39:51 | 只看該作者
Not 貴 ah........ only wife not 捨得買........ buy all of the above ah!

IN MY DREAM!! My wife rather me get more HSBC
oliver 發表於 2007-12-7 16:44:21 | 只看該作者
原帖由 minimini 於 2007-12-7 01:49 發表
yahoo.jp 又有好嘢.........不過又係好貴......

http://page8.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/h52387250

留意隻殼有廣坂簽名.......

呢部應該係廣坂嘅 "士啤車" (紅彗星). ...因為 motor 前面得 2 個電孔......尾波箱係賽鋼造......同市販車 (渣古) 有好大分別......

the lin?