RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 大煲雞
打印 上一主題 下一主題
收起左側

香港得2個mini-z車場

tivoli 發表於 2007-10-28 23:29:20 | 只看該作者
「 如果人地自已有問題, 咁個個都唔鍾意佢, 佢都唔會生存咁耐 」

係啦 ! 我就係咁諗 ! 做盤生意都可以咁樣對客, 仲幫襯佢 ? 一陣再幫襯佢佢又再生存耐 d,
咁問題咪響人地度 ? 哈哈 !

聽完你咁講, 原來唔幫襯佢o既人先係有問題喎 ! 我有無理解錯呀兄台 ?
tivoli 發表於 2007-10-28 23:32:46 | 只看該作者
咁真係我唔岩啦, 又唔幫襯佢, 下話, 家陣玩車仔真係辛苦, 人地死老豆咁款對你都要比錢佢駛.
teamlosi 發表於 2007-10-28 23:55:46 | 只看該作者
看過以上post都係某某場的玩家在說「 臭臭地 」的不是,反而相反則沒有,樓主都係慳番啖氣啦.
邊D場的人喜歡咁對人一睇就知!
sumandy 發表於 2007-10-29 00:03:18 | 只看該作者
臭臭地??? .......
tivoli 發表於 2007-10-29 10:14:20 | 只看該作者
拿, 總之就一句講哂
呢度就特別多世外高人o既...
你唔上佢度玩, 一定係你分門分派 !
tivoli 發表於 2007-10-29 10:23:51 | 只看該作者
連點做生意同點對人都未識
真攪笑.

呢 d 生意真係唔怕做. 幾多幾天真o既支持者...
以後咪留返你地班圍威喂自己玩囉..

話人唔上你度係因為分門分派... ? 哈哈, 呢個理由都唔錯, 起碼聽落都好動聽..
仲有呀, 我一定係對家o既支持者啦 ! 你果邊咁正都批評... !

幾多歲呀
小健 發表於 2007-10-29 10:56:23 | 只看該作者
想去邊間玩咪邊間玩囉...
唔like 可以唔去的 冇人會迫你的""
落球場玩都可以

標題係話有2個車場
你想去邊個咪去邊個囉..始終係有2個

我都係玩左車仔冇耐  (1個月都冇)
都係約d 朋友上車場玩
係車場玩玩下 就會識到班麻甩佬架啦=_="

邊個場 都緊會識到有個岩傾ge朋友的""

""""唔岩唔好插""""
個人意見而已
sumandy 發表於 2007-10-29 10:59:45 | 只看該作者
我平時去開兩個字果間.
但係見3個字果間D設備好似幾好
有時間上去睇下先.

不過保留兩個場有好處. 唔駛成村人逼去同一個場! (到時又要自已鋪地墊set場玩,......)
馬達王1983 發表於 2007-10-29 14:05:09 | 只看該作者
大煲雞 发贴的本意  已经被tivoli 搞的非常之偏题

大煲雞第一篇文章的意思是让大家 不要再去问哪个场地比较好  哪个场地比较差

自己去2个场地玩几次  觉得哪个场地适合自己  就去那个场地  不要听别人说3道4   

要做到 一切尽在掌握    走自己的路 让别人说去吧   
henry888 發表於 2007-10-29 17:49:40 | 只看該作者
原帖由 tivoli 於 2007-10-29 10:23 發表
真攪笑.

話人唔上你度係因為分門分派... ? 哈哈, 呢個理由都唔錯, 起碼聽落都好動聽..
仲有呀,  ...

原來有人俾人排, 唔like, 上黎發脾氣
or 你係打手?
你咁講, 你咪自已活係自已既世界囉, 係你自已要分黨分派
小魔怪 發表於 2007-10-29 19:55:00 | 只看該作者
原帖由 tivoli 於 2007-10-29 10:23 發表
真攪笑.

仲有呀,  ...

話人有分門分派係我,我上CT 多過去 MMS ,我多數星期三晚上去玩,你問良哥玩棍仔個小魔怪佢都知我係邊個,我只係想你地唔好嘈咁多,因為MMS我亦都有朋友喺嗰度,大家多D地方去玩下車唔好咩,如果係個人理由唔鍾意都冇計啦,大家唔洗勞氣!

我 E+ 用緊嘅車殼,我玩車屎到暈,唔好炒散我架車喎!

登錄/註冊後可看大圖

tivoli 發表於 2007-10-29 21:57:57 | 只看該作者
拿, 各位
呢 d 就叫現形啦 !
我又頭到尾都無講邊間 ! 分門分派 ? 夠鐘食藥啦小朋友 !
原來待客不周又關人地事 !

即係話咩呀 ? 人地企門口果位, 十問九唔應, 因為咩呀 ? 哦, 原來又關人地事 !
人地派人點你 staff 穴道呀 ?

叫人唔好分門分派 ? 原來講完一輪, 真真正正係度分門分派o既, 就係佢地囉...
人地同你分門派 ? 哥仔, 人地識你老鼠咩, 你邊位呀 ?

努力做好自己啦, 多 7 餘, 咁o既服務態度生存得到今時今日, 已經係奇蹟啦.
話聲你知, 分門派係你地自己先有架o者 ! 我深信所有人根本係睇你收費, 環境, 人流同氣氛 !

人地氣氛好, 係呀, 係無煙花放架 ! 咁點呢 ? 去玩, 唔睇氣氛, 唔睇服務態度, 咁仲可以睇咩呀 ?
唔通睇你有幾靚仔呀 ? 哦, 原來唔上另一邊, 就係分門派, 係人地唔o岩.

學人講人生道理 ? 返去學下點對人點對客先啦...  

我都送你樓上班小朋友一句啦, 你咁鐘意去, 以後咪你地幾條友自己玩囉 !
唔好攪到全世界好恨埋你堆啦, 好心, 貪你富貴定位高權重呀 ?
搵水照下自己個樣先啦... 得罪講句...成班窮鬼無 d 大志
手車好快喎... 幾十歲人認玩車仔好叻喎...
行落旺角同人講啦不如... 十幾歲o靚妹都笑你低能啦..

唔係話玩車仔係錯 ! 要認叻都搵樣勁 d o既黎認啦.
DONCENT 發表於 2007-10-29 22:08:04 | 只看該作者
咁勞氣...
化怨氣為力量!
推哂d你唔順眼既車落直路尾飛街

唔關我事架,唔好推我...
路過....閃~~~
tivoli 發表於 2007-10-29 22:13:21 | 只看該作者
原帖由 henry888 於 2007-10-29 17:49 發表

原來有人俾人排, 唔like, 上黎發脾氣
or 你係打手?
你咁講, 你咪自已活係自已既世界囉, 係你自已要分黨分派

過主啦, 呢度無你o既事啦 ! 你護主有功今晚送你狗糧一盒 !
tivoli 發表於 2007-10-29 22:33:22 | 只看該作者
你就真係活在自己世界啦,
周圍都係打手, 門派 !
你個世界仲有無其他人架 ? 你今日又有無叫企門口果件招呼對方派黎o既奸細呀 ?
對方o既打手今日有無上你度剌探你o既最高玩車科技呀 ?
你幾時挑戰各大門派呀 ? 你幾時坐上舞林盟主o既寶座呀 ?
你打算幾時閉關呀 ?
小魔怪 發表於 2007-10-30 00:28:48 | 只看該作者
原帖由 tivoli 於 2007-10-29 21:57 發表
拿, 各位
呢 d 就叫現形啦 !
我又頭到尾都無講邊間 ! 分門分派 ? 夠鐘食藥啦小朋友 !
原來待客不周又關人地事 !

即係話咩呀 ? 人地企門口果位, 十問九唔應, 因為咩呀 ? 哦, 原來又關人地事 !
人地派人點你 st ...

哥哥仔你問左良哥先講啦,你吹咁多無謂嘢,踩哩樣踩嗰樣,你唔信你咪星期三上去睇下見唔見到我,現晒成個人比你睇都得,好心叫你嘈小D,返而比人叫食藥,都好~好耐未比人叫過做小朋友!
tivoli 發表於 2007-10-30 00:32:07 | 只看該作者
原帖由 小魔怪 於 2007-10-30 00:28 發表

哥哥仔你問左良哥先講啦,你吹咁多無謂嘢,踩哩樣踩嗰樣,你唔信你咪星期三上去睇下見唔見到我,現晒成個人比你睇都得,好心叫你嘈小D,返而比人叫食藥,都好~好耐未比人叫過做小朋友!

我吹 ? 吹咩呀 ? 吹你老鼠呀 ? 我上車場比人無禮對待喎 ! 今期又要請教你邊位呀 ? 我嘈唔嘈關你咩事呀 ? 哥仔 ?
tivoli 發表於 2007-10-30 00:34:56 | 只看該作者
見到你 ? 你呢度 d 友仔會唔會當自己明星呀 ? 你貴寶號呀 ?
你有証據先好話我 「 吹 」 ! 我上邊個車場比人點對你又知 ? 麻煩你收返個 「 吹 」字 ! 你老母就同人吹啦 !
tivoli 發表於 2007-10-30 00:35:29 | 只看該作者
你不如問左我先再講啦 !
tivoli 發表於 2007-10-30 00:39:35 | 只看該作者
玩下車仔多多事實, 又問下呢個先又問下果個先 ! 話聲你知, 我就係上某車場覺得企門口條友唔係路 ! 如果你覺得我講緊你o既你可以改善下, 如果唔多關你事o既就收聲 ! 我請教聲我要問下邊個先先可以講下事實呢 ?