RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4424|回復: 14
收起左側

新星吸引定咩車用吸引的

樓主| tarotrex 發表於 2018-11-8 16:08:53 來自手機 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
究竟有多少師兄仲記得呢件產品定記得間公司?
HighLamb 發表於 2018-11-8 17:12:57 | 顯示全部樓層
好鬼串!!我架雙星司力架就係新星買,個時我年紀細,自己一個人走去買,架車個盒放到好高,我同阿叔講買架車,佢初初理都唔理我,要我由褲袋攞咗錢出來,佢先至懶懶閒咁攞盒模型落來。

登錄/註冊後可看大圖
min 發表於 2018-11-8 18:34:57 | 顯示全部樓層
一定係新星出品吸引估吾到除了電變同海棉呔及义机外重有出其它野但估吾到有出像义速的産品
chacha 發表於 2018-11-8 19:20:39 來自手機 | 顯示全部樓層
後期淨做水壼電都發到豬頭一樣!
paulaner 發表於 2018-11-9 01:23:41 | 顯示全部樓層
hotshot 頭單?
battle 發表於 2018-11-9 08:12:32 | 顯示全部樓層
HighLamb 發表於 2018-11-8 17:12
好鬼串!!我架雙星司力架就係新星買,個時我年紀細,自己一個人走去買,架車個盒放到好高,我同阿叔講買 ...

果時你幾歲呀?褲袋點會有錢?通常細路唔噉買嘢由老豆帶。
hihizaza 發表於 2018-11-9 11:49:02 | 顯示全部樓層
砵蘭街,果時幫襯最多係修理servo同接收,一用BEC就成日攪錯啲線,又燒
hihizaza 發表於 2018-11-9 11:51:27 | 顯示全部樓層
呢個興趣真係大半世都甩唔到
tophand88999 發表於 2018-11-10 00:20:47 | 顯示全部樓層
呢間野,買送佢D自制電調,燒咗,搵佢修,仲比佢寸,難忘
richland11d 發表於 2018-11-10 20:53:27 | 顯示全部樓層

one way yes !
barrypops 發表於 2018-11-12 00:01:49 | 顯示全部樓層
Nova電變!懷念
tiger1 發表於 2018-11-12 22:16:58 來自手機 | 顯示全部樓層
Always has no money for their stuff
 樓主| tarotrex 發表於 2018-11-13 12:24:32 來自手機 | 顯示全部樓層
richland11d 發表於 2018-11-10 20:53
one way yes !

懷舊區真的可以令大家留下美好的回憶
tiger1 發表於 2018-12-4 23:46:45 | 顯示全部樓層
wow, I also want a one way ah
 樓主| tarotrex 發表於 2018-12-11 11:37:49 來自手機 | 顯示全部樓層
終於可以完成心願!