RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: kenhung
打印 上一主題 下一主題
收起左側

720好似好正o咼

TODA 發表於 2007-5-8 19:10:55 | 只看該作者
原帖由 Panda 於 2007-5-8 18:47 發表

1 . 尋日响 " 紅精 " 出車時望過 parts 同蛇仔差不多 , 條萬向 ( 不過無貨 ) 貴囉 .............. 2xx ( 一條 ) 前後布陘妨e自己玩開 710 原來以前買落有啲 option parts 可以共用 ...

想引我?

新車 30xx ...我怕...一撞就過千落樓...睇下有無磨驚咁耐撞先啦....
kevin 發表於 2007-5-9 00:03:51 | 只看該作者
my fw05 ,710
燎原火 發表於 2007-5-9 15:28:43 | 只看該作者
蛇仔d parts 一樣咁貴。我都砌好咗720,遲d試車
其實我都有部710,之前新手都玩過05t同mtx3。講真如果要買車,我會揀serpent或者mugen.
ccw 發表於 2007-5-9 19:10:37 | 只看該作者
原帖由 燎原火 於 2007-5-9 15:28 發表
蛇仔d parts 一樣咁貴。我都砌好咗720,遲d試車
其實我都有部710,之前新手都玩過05t同mtx3。講真如果要買車,我會揀serpent或者mugen.

明智之舉......
燎原火 發表於 2007-5-10 18:39:15 | 只看該作者
720 真係好車,尋日帶咗架車走一轉
barrel 發表於 2007-5-10 19:19:34 | 只看該作者
個人意見覺得架架都差吾多,講真邊架吾係世界級,架架都0羅個獎架啦!除非你玩s3,手車吾得就講乜都無用,講真佢地咪又係你抄我我抄你,nt 1又以3r,3r又似mtx...都吾知邊個抄邊個,諗下點玩好手車好過,你想勁好易,買副jp,包你勁,起碼直路都贏左人先!