RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 9629|回復: 11
收起左側

[新產品資訊] TA07MS開發中

樓主| AMAT 發表於 2018-7-17 16:34:37 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

2018年全日本選手権Openクラスに「TA07 MS」プロトタイプカーでの参戦が決定しました。
シングルベルトドライブ4WD、TA07の走行性能をさらに高めたTA07 MS。
シャーシスペックの詳細は後日改めてご案内しますので、ご期待ください。

http://www.tamiya.com/japan/newstopics/2018/0717ta07ms/index.html

唔好講笑,有一定興趣。

當年TA05MS我一架玩一架儲呢~
宜家架車都仲係到~

如果TA07MS靚仔,都會考慮買架嚟鬥車用。
gx2081 發表於 2018-7-18 01:37:55 | 顯示全部樓層
nice
ansonlo 發表於 2018-7-18 08:27:23 | 顯示全部樓層

可能係TRF419XR頭尾波箱+TRF419牛角+頭尾油壓板,SERVO座用TRF419.
價錢同TRF419差唔多或再貴小小,因為係MS。
一切都係可能,不喜勿插。
 樓主| AMAT 發表於 2018-7-18 10:30:18 | 顯示全部樓層
ansonlo 發表於 2018-7-18 08:27
可能係TRF419XR頭尾波箱+TRF419牛角+頭尾油壓板,SERVO座用TRF419.
價錢同TRF419差唔多或再貴小小,因為 ...

跟據以前TA05MS經驗,應該就唔會貴過TRF419 O既......

evo2005 發表於 2018-7-18 15:55:49 | 顯示全部樓層
跟據以前TA05MS經驗!!TA05MS可能係最值得買嘅MS版!!
terrykan 發表於 2018-7-18 17:34:53 | 顯示全部樓層
唔好好似TA06MS咁!一啲都唔MS!全補仲貴過啲TRF 41幾
ansonlo 發表於 2018-7-19 11:00:12 | 顯示全部樓層
AMAT 發表於 2018-7-18 10:30
跟據以前TA05MS經驗,應該就唔會貴過TRF419 O既......

到時出左有貨就知咩價
 樓主| AMAT 發表於 2018-7-26 17:01:11 | 顯示全部樓層

睇完呢張CAD圖,即刻冇咗興趣......唔買。

https://kentech.wordpress.com/20 ... -first-cad-picture/
 樓主| AMAT 發表於 2018-7-26 17:08:26 | 顯示全部樓層
 樓主| AMAT 發表於 2018-10-3 16:40:25 | 顯示全部樓層
http://www.tamiya.com/japan/products/42326/index.html

79,704円(本体価格73,800円)

十二月正式上市。
但成八萬YEN O既價錢.....兌返五千幾,應該就賣四千頭,真係.....搵鬼買咩.....

chacha 發表於 2018-10-3 20:37:42 來自手機 | 顯示全部樓層
除非對單皮帶或另類驅動模式感興趣!
 樓主| AMAT 發表於 2018-10-3 21:01:31 | 顯示全部樓層
chacha 發表於 2018-10-3 20:37
除非對單皮帶或另類驅動模式感興趣!

有好多多餘錢嘅人都應該有興趣。