RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: Dinballian
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新產品資訊] Xpress Execute Sport XQ1S

AMAT 發表於 2018-5-8 11:10:24 | 只看該作者
defcone 發表於 2018-5-8 11:02
有, 預計這星期尾

個牙差係咪同XQ1個一樣,可以互換唔犯賽例? XP-10022?
套臂係咪同XQ1一樣? 可以後備O既係XP-10158? 唔可以用XP-10250?

仲有....萬向節.....會有XQ1S果隻VERSION?

defcone 發表於 2018-5-8 11:15:30 | 只看該作者
AMAT 發表於 2018-5-8 11:10
個牙差係咪同XQ1個一樣,可以互換唔犯賽例? XP-10022?
套臂係咪同XQ1一樣? 可以後備O既係XP-10158? 唔可 ...

Xpress cup XQ1S牙差可以用XQ1的.
膠臂不能換option硬臂.
萬向會跟其他parts一起到貨.
AMAT 發表於 2018-5-8 11:18:13 | 只看該作者
defcone 發表於 2018-5-8 11:15
Xpress cup XQ1S牙差可以用XQ1的.
膠臂不能換option硬臂.
萬向會跟其他parts一起到貨.

即係XP-10158果套臂先可以用?
defcone 發表於 2018-5-8 11:20:31 | 只看該作者
AMAT 發表於 2018-5-8 11:18
即係XP-10158果套臂先可以用?

對     
James_yhk3 發表於 2018-5-8 16:59:20 來自手機 | 只看該作者
請問Xpress Xpresso K1 M1個 Gear Differential Case同XQ1S一樣嗎?
AMAT 發表於 2018-5-8 17:15:21 | 只看該作者
James_yhk3 發表於 2018-5-8 16:59
請問Xpress Xpresso K1 M1個 Gear Differential Case同XQ1S一樣嗎?

人地咪係上一頁答咗你囉......
Nori 發表於 2018-5-8 23:08:50 | 只看該作者
請問xpress cup可唔可以加roll bar?
AMAT 發表於 2018-5-8 23:26:10 | 只看該作者
Nori 發表於 2018-5-8 23:08
請問xpress cup可唔可以加roll bar?

如果係XQ1S果個CLASS,係可以加,換彈弓都得。
詳細睇呢到:
http://rc-evo.com/xbbs/thread-426853-1-1.html

AMAT 發表於 2018-5-15 16:00:16 | 只看該作者
 樓主| Dinballian 發表於 2018-5-16 17:44:03 | 只看該作者
AMAT 發表於 2018-5-15 16:00
原篤志都玩,勁喎~哈哈!

冇俾錢佢O架?

TITC 2018, Xpress 車隊唯一個唔識揸車嗰位成員在朋友介紹下有幸同原篤志見面同認識,原篤志一口答應可以免費幫 Xpress 測試部XQ1車。就係咁...... Xpress 就寄左部車同部份Parts去泰國比佢。但寄到去泰國時佢已經出左門去日本、菲律賓鬥車,直到上星期先返到泰國,所以比預期遲左好耐先出。
原篤志尋日先有時間開箱&出Post,佢出於幫忙D 弱小既 新(過期) 品牌,等D弱小品牌可以持續發展做多D產品出黎,呢個試車部份完全不及金錢交易。

AMAT 發表於 2018-5-16 17:55:09 | 只看該作者
Dinballian 發表於 2018-5-16 17:44
TITC 2018, Xpress 車隊唯一個唔識揸車嗰位成員在朋友介紹下有幸同原篤志見面同認識,原篤志一口答應可以 ...

佢宜家冇同任何人簽約,玩乜車都得呢~^_^

但我記得佢以前係用過唔記得係XPRESS (N咁耐之前果架)定係SPEEDMIND車鬥車,後來先入YOKOMO。
AMAT 發表於 2018-5-16 20:43:56 來自手機 | 只看該作者
堅試

佢好似會用呢架車鬥Reedy賽添喎~

睇下會唔會令Xpress一登龍門喇~ :)