RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 5605|回復: 3
收起左側

TRC 越野賽車場,唔知幾時起好?

樓主| wk88211 發表於 2018-1-9 12:51:35 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
TRC 越野賽車場,唔知幾時起好?

好擔心!我部 RC8.2 唔知幾時可以落場?
 樓主| wk88211 發表於 2018-1-9 13:22:24 | 顯示全部樓層
版主,小洪請你給我和大家回覆吧!

請給大家一個交代!
sean2013 發表於 2018-1-11 14:25:39 | 顯示全部樓層
交代?老馮?
yin36 發表於 2018-1-11 16:20:11 | 顯示全部樓層
其實真係吾想打字,但見到尼位師兄真係好有熱誠, 由越野倉話重建到現在, 如果無記錯都巳經兩年多了, 但樓主對buggy嘅熱情真係令小弟佩服. 但事實係殘忍嘅, 自從倉無得玩之後,我自己改左去TRC玩GT, 當初見到係有個buggy 場嘅, 我當時也問過, 如果無記錯好似放吾到油buggy, 所以無再繼績速問. 但這兩年間我真係見吾到有人玩buggy, 而且個場已經吾似有人打理, 所以我估計樓主都不用花時間去問了, 有啲嘢吾使講得太明.  樓主若果係玩電buggy嘅, 你可以去Twinspeedway啦, 可以放1/10 同1/8電車, 但若果你部蘇士係油車就真係幫吾到你啦, 站時只能飛街先, 或希望倉會重開, 但千萬不要再出post問, 因為無人答到你, 你自己應該好请楚, 如果答到你, 你今曰就吾使出尼個post. 最後希望你部蘇士快D玩到