RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 5480|回復: 8
收起左側

新玩具 - Monster

樓主| no_id 發表於 2017-2-12 08:33:03 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
部車最正係跟KT18.. 咁就可以玩埋手頭上果兩部.... 如果可以4WD就更好...
IMG_20170212_075149.jpg IMG_20170212_075219.jpg IMG_20170212_075304.jpg IMG_20170212_075047.jpg IMG_20170212_080027.jpg IMG_20170212_080258.jpg
sean2013 發表於 2017-2-12 16:48:47 | 顯示全部樓層
這玩具要千多元嗎?
 樓主| no_id 發表於 2017-2-12 19:10:01 來自手機 | 顯示全部樓層
千二
gundum 發表於 2017-2-14 12:01:41 來自手機 | 顯示全部樓層
Monster,請問在那裡買到?
 樓主| no_id 發表於 2017-2-14 12:28:50 | 顯示全部樓層
gundum 發表於 2017-2-14 12:01
Monster,請問在那裡買到?

kws... 唔記得名 (唔係食粥).. 淨係記得門口擺左好幾架大O既吉普車.. 一入去右手邊都係放大O既慢爬車架... 店員著工人圍裙... 超級好人... 我記得呢部係跟KT18.. 問佢佢話唔肯定.. 打開O黎睇下.. 唔買都冇所謂..

brianwkh 發表於 2017-2-14 12:52:32 | 顯示全部樓層
no_id 發表於 2017-2-14 12:28
kws... 唔記得名 (唔係食粥).. 淨係記得門口擺左好幾架大O既吉普車.. 一入去右手邊都係放大O既慢爬車架.. ...

智樂?
 樓主| no_id 發表於 2017-2-14 15:07:30 | 顯示全部樓層

係呀....
MarcoLo 發表於 2017-2-19 13:31:32 | 顯示全部樓層
跟KT-18咁有趣!
marco902 發表於 2017-10-15 20:37:47 | 顯示全部樓層
Hi, 我都買咗了,之前玩無問题,但折咗摩打出來,換了其他齒輪試吓,裝回,現在行唔返了,轉向無問題,油門無反應,試過歸零都唔得,有師兄知乜事嗎?