RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4079|回復: 8
收起左側

師兄...小弟中左坦克毒

樓主| ansonlung 發表於 2016-8-26 14:54:39 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
師兄...小弟中左坦克毒
想買一架 雙星坦克 ,  想請教師兄既專業意見,

小弟有二架心水 , 第一個架係
1/16 Leopard 2 A6 Main Battle Tank

第二個架係
Type 10 Tank 1:16

睇左D 師兄既開箱文 , 只知 type 10 係有金屬底盤 .
因此想問問.. 師兄們 邊隻金屬補品會多D

PS 小弟有架 HL challenger 2 發現mama 地, 因此想買雙星坦克

panerai 發表於 2016-8-26 17:40:29 來自手機 | 顯示全部樓層
Type 10 唔駛點落金屬嘢都夠做
panerai 發表於 2016-8-26 17:41:30 來自手機 | 顯示全部樓層
2a6 你睇返我個post, 金屬料夠入多架KT
CarsonL 發表於 2016-8-26 23:46:53 來自手機 | 顯示全部樓層
2A6霸氣好多。
 樓主| ansonlung 發表於 2016-8-27 15:01:14 | 顯示全部樓層
多謝2位師兄意見先,想問問廣華街有無邊間平d ,再一次唔該師兄
11仔 發表於 2016-8-29 22:36:21 來自手機 | 顯示全部樓層
廣華街極速好似仲有架L2A6  現貨   唔使訂 幾錢就唔記得左  
simon540 發表於 2016-9-1 03:01:05 | 顯示全部樓層
2A6同type 10係倆種唔同類型坦克
2A6大部又霸氣,肯俾錢換option件真係正到無朋友,值得花錢改
type 10屬中型坦克,細部d又輕好多,option件暫時好少,但原裝金屬件同砲塔自穩系統已經算最超值又到位的田宮坦克。。。

至於恆㡣呢d垃圾坦克,掉咗佢啦 ! ! !
 樓主| ansonlung 發表於 2016-9-3 21:54:39 | 顯示全部樓層
多謝咁多位師兄意見
黎緊會買type10  至於嫁恆龍就粗玩就算

題外話起日本買 會唔會 平過就香港

Thx all c hing again
crazyed30000 發表於 2016-9-6 08:16:56 | 顯示全部樓層
Ching, 我都想買 type10 , 邊間店有得賣?