RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: kwboy
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Run引擎問題

chrishkyung 發表於 2007-3-24 16:58:09 | 只看該作者

回復 #220 ccw 的帖子

I dont know whether I am "九唔搭八......"

but at least others except u, CCW, wont regard me as 九唔搭八

and the truth is that u, CCW 裝修佬一名 is 犯衆憎.  我建議你早啲返屋企,鎖埋隻門,攬住架車車反省下自己
ccw 發表於 2007-3-24 17:07:41 | 只看該作者
原帖由 chrishkyung 於 2007-3-24 16:58 發表
I dont know whether I am "九唔搭八......"

but at least others except u, CCW, wont regard me as 九唔搭八

and the truth is that u, CCW 裝修佬一名 is 犯衆憎.  我建議你早啲 ...

你禁小氣就應該走去隆胸做返女人啦,字都唔識多個......
chrishkyung 發表於 2007-3-24 17:33:42 | 只看該作者

回復 #222 ccw 的帖子

yes, just know that u will play at Kwai Chung tonight....

Ok, please dont absent........
ccw 發表於 2007-3-24 17:43:22 | 只看該作者
哈哈!我好驚呀......
ccw 發表於 2007-3-24 20:16:39 | 只看該作者
原帖由 chrishkyung 於 2007-3-24 17:33 發表
yes, just know that u will play at Kwai Chung tonight....

Ok, please dont absent........

喂,干地喎......
TOMY(HONG) 發表於 2007-3-25 02:23:04 | 只看該作者
原帖由 chrishkyung 於 2007-3-24 15:54 發表
"佢能視track如無物,對頭如食生菜"  =   "一時唔小心ballout "???? wah, the degree of your ballout is very big...your car can be ballout to the reversing track wooh...Its really dan ...

thank you
ccw 發表於 2007-3-25 02:24:26 | 只看該作者
原帖由 chrishkyung 於 2007-3-24 17:33 發表

大隻講,做嘜唔嚟呀,驚咗我定去咗隆胸嚟唔倒呀?......
TOMY(HONG) 發表於 2007-3-25 02:43:03 | 只看該作者
原帖由 ccw 於 2007-3-24 12:34 發表

亞高人哥哥,一時唔小心ballout有嘜禁出奇呀?難道你未試過嗎?撞完我都即時say sorry啦,又唔係好似你個大師兄咁克意喎,如果你想架車車無碰撞的話,我建議你早啲返屋企,鎖埋隻門,攬住架車車嚟瞓, ...

你話我人高定技術高呀?
識我ge個個都知我人高,技術高就唔敢噹.
但你同貢多人玩車要小心D,慢慢黎,錯綫收一收油,
唔係放蛇貢渣,唔係唔比你撞,係話你個太度,
錯左停一停再行,望遠D,技術唔係一朝一夕,
但太度可以改吓,出得黎玩,架車放落賽道,撞壞就冇所為,
但你唔係一次,係多次ballout加對頭,而影響其他車友,
你問良心,你會唔會覺得自己有問題呀,
我地接受一個技術差ge車友,
但我地唔會接受一個太度差ge車友.

ccw 發表於 2007-3-25 02:55:27 | 只看該作者
原帖由 TOMY(HONG) 於 2007-3-25 02:43 發表

你話我人高定技術高呀?
識我ge個個都知我人高,技術高就唔敢噹.
但你同貢多人玩車要小心D,慢慢黎,錯綫收一收油,
唔係放蛇貢渣,唔係唔比你撞,係話你個太度,
錯左停一停再行,望遠D,技術唔係一朝一夕,
但 ...

你睇下你點樣抺黑人gue太度先講嘢啦,你咁樣抺黑人對你自己都無好處架.
TOMY(HONG) 發表於 2007-3-25 02:59:19 | 只看該作者
原帖由 ccw 於 2007-3-25 02:55 發表

你睇下你點樣抺黑人gue太度先講嘢啦,你咁樣抺黑人對你自己都無好處架.

我抹黑你?
祝你好運!
ccw 發表於 2007-3-25 03:02:56 | 只看該作者
原帖由 TOMY(HONG) 於 2007-3-25 02:59 發表

我抹黑你?
祝你好運!

咁你覺得自己gue說話有無問題呀?
FTO-LUN 發表於 2007-3-25 03:10:01 | 只看該作者
如果唔系自已技術有問題,但比人撞到都幾心痛架.
TOMY(HONG) 發表於 2007-3-25 03:17:41 | 只看該作者
原帖由 ccw 於 2007-3-25 03:02 發表

咁你覺得自己gue說話有無問題呀?

你聽又好唔聽又好,我只想話你知你ge問題係邊度.
你覺得我有問題ge我都冇辦法.
ccw 發表於 2007-3-25 10:09:12 | 只看該作者
原帖由 TOMY(HONG) 於 2007-3-25 03:17 發表

咁我味喜不是要多謝你gue忠告......

ccw 發表於 2007-3-25 11:27:27 | 只看該作者
原帖由 TOMY(HONG) 於 2007-3-24 03:57 發表
各兄弟小心,小心,今日本人系TWH見過呢位高人ge高超技術,
佢已一敵二十,我地二十係師兄弟都被高人所傷,
佢能視track如無物,對頭如食生菜,小弟今拜下風

你咁做法唔係想講比我知,你係想講比大家知你架車比人撞,已後講嘢之前就唔該你三思!
queen 發表於 2007-3-25 16:24:27 | 只看該作者

點解最近個留言板多0左咁多無理取鬧0既人0既??
做錯0野又唔認~人0地只係好心比個忠告佢唧~佢都認為人0地話佢~
有邊個想比人0地撞架!每件零件都係寶0黎架!人0地叫佢小心d就叫人0地收埋攪住瞓,唔係咁好囉~
將心比心,人0地炒落你架車度,你咪一樣心痛~
你自問技術唔係咁好,咪早一個鐘落場練習下條track,咪唔會ballout囉~
你識叫人三思,你自己都要三思,先好落場同人玩,累己累人.....
mark999hk 發表於 2007-3-25 16:54:36 | 只看該作者
原帖由 queen 於 2007-3-25 04:24 PM 發表

點解最近個留言板多0左咁多無理取鬧0既人0既??
做錯0野又唔認~人0地只係好心比個忠告佢唧~佢都認為人0地話佢~
有邊個想比人0地撞架!每件零件都係寶0黎架!人0地叫佢小心d就叫人0地收埋攪住瞓,唔係咁 ...

yes~~agree.

if all people like this people.  KSW must be so happy~~haha
And I am respect my RC too~
ccw 發表於 2007-3-25 16:57:38 | 只看該作者
真係有誠意討論就無任歡迎,你睇曬成個post先學人講嘢啦,一知半解......
mark999hk 發表於 2007-3-25 17:00:27 | 只看該作者
原帖由 TOMY(HONG) 於 2007-3-25 03:17 AM 發表

Ah Hong~~what shell he plays ka~~if we meet this mate next time~~~we need to change the place ar
queen 發表於 2007-3-25 17:26:06 | 只看該作者

我當然睇晒先發表架啦!~如果唔係都唔知你d惡行啦~
我只係知無端端比人炒埋0黎,仲要睇住佢炒過0黎都唔收制,唔係咁好囉~
你玩車咁耐,乜唔知ballout要收收制0既咩~
唔識就應該向人討教下啦~學你話齋........三思0麻..........