RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 14988|回復: 22
收起左側

維園放船池賤人,小心!

樓主| netherlkm 發表於 2016-4-2 19:57:38 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

此人經常出現,無揸船技術,成日撞別人的船
揸住黃色快艇周圍撞,又唔去快船區各位小心,千祈不要拎你的拖砵,水警船,消防船等貴船

登錄/註冊後可看大圖

HighLamb 發表於 2016-4-3 00:15:36 | 顯示全部樓層
放呢隻

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| netherlkm 發表於 2016-4-3 01:03:04 | 顯示全部樓層

下次搵隻大陸cheap同碰碰船

chowhungjai 發表於 2016-4-3 08:07:10 | 顯示全部樓層
其實㸃解吳兜口兜面同佢講,而要影人地相再係度出post,係咩心態呢?做人做事光明正大D好,吳高興就當面同人講啦!
 樓主| netherlkm 發表於 2016-4-3 08:54:18 | 顯示全部樓層
下次約你打Q佢, 好唔好?
alanhamid 發表於 2016-4-3 09:19:26 | 顯示全部樓層
阿彌陀佛, 撞即是無撞,無撞即是無撞 , 懂得嗎! 又有可能係人地撞他呢!
chowhungjai 發表於 2016-4-3 09:20:28 來自手機 | 顯示全部樓層
打吳打係你既決定,即係你吳滿意佢係你兩個之間既事!做人成熟D好吳好!
alanhamid 發表於 2016-4-3 09:57:31 | 顯示全部樓層
我知道條友多數星期六日下午就去, 你自己決定啦!
alanhamid 發表於 2016-4-3 09:58:51 | 顯示全部樓層
我同佢就冇乜野啦.
martin888 發表於 2016-4-3 10:44:40 | 顯示全部樓層
netherlkm 發表於 2016-4-3 08:54

會否C兄你技不如人, 所以對人產生惡感, 和沒勇氣開口和人構通
michaelxl2000 發表於 2016-4-3 13:19:27 | 顯示全部樓層
咁又係,溝通左先,傾唔惦先至……
chowhungjai 發表於 2016-4-3 16:12:36 | 顯示全部樓層
就咁放幾張相,加堆字,你話佢強姦過阿婆都得啦!
martin888 發表於 2016-4-4 03:11:53 | 顯示全部樓層
netherlkm 發表於 2016-4-3 08:54

C兄我睇你自己小心D就真, 睇注一身蟻, 唔好以為好玩, 要付上法律責任: 香港法例立法會二題:偷拍行為侵犯私隱
如拍攝行為涉及第486章《個人資料(私隱)條例》所指的個人資料(註3),而在收集或處理個人資料時違反條例附表一的保障資料原則,個人資料私隱專員可根據條例第50條向有關人士發出執行通知。

Benlikong 發表於 2016-4-4 09:02:56 | 顯示全部樓層
martin888 發表於 2016-4-4 03:11
C兄我睇你自己小心D就真, 睇注一身蟻, 唔好以為好玩, 要付上法律責任: 香港法例立法會二題:偷拍行 ...

...O...NO....! 唔好搞咁多野係味....!
Benlikong 發表於 2016-4-4 09:05:05 | 顯示全部樓層
chowhungjai 發表於 2016-4-3 16:12
就咁放幾張相,加堆字,你話佢強姦過阿婆都得啦!

師你諎得啱....
965 發表於 2016-4-4 10:10:00 | 顯示全部樓層
我都吾讚成甘就放相話人地賤人⋯⋯香港吾知會吾會因此野官非呢? 外國可能比人告 ....
martin888 發表於 2016-4-4 11:18:02 | 顯示全部樓層
965 發表於 2016-4-4 10:10
我都吾讚成甘就放相話人地賤人⋯⋯香港吾知會吾會因此野官非呢? 外國可能比人告 .... ...

在互聯網上亂說話可能已觸犯法律:例如 [說打人] [作人身攻擊(賤人)]分分鐘在不知情的狀況下誤墮法網,做人要有口得,出得黎玩就要玩得
[法網難逃]例如:IP 地址、上網連線、網頁瀏覽、電郵、電腦登入就是你個人身份証明
網上世界看似虛擬,但所造成的傷害卻是真實的,切記三思而後行 (祝君好運)
http://www.be-netwise.hk/talk30.php

bei6266 發表於 2016-4-11 13:16:58 | 顯示全部樓層
公家地方你又冇權唔比人玩,最多咪叫人小心d玩.
tkwcrash 發表於 2016-4-11 22:28:18 | 顯示全部樓層

多謝樓主分享提醒我地D新手,如果呢D咁既人玩我地要快D收船,等佢玩完我地先再玩,因小第在維記都有不快經歷,比D在慢船區既快船射穿船底,樓主其實好意叫人認住呢D人,佢玩我地休息一陣,謝謝
martin888 發表於 2016-4-13 15:18:48 | 顯示全部樓層

星期日見到樓主你所講揸黃色快艇的人, 看了一回, 見到去地都玩得好開心, 同時我也和他閒談了幾句都好nice, 他不是你所講這樣的人, 會否樓主你技不如人, 所以你惡恨他人, 和出言重傷, 在youtube 找到些片給樓主看看https://youtu.be/hbJ0desDcKA?t=30 是否這樣就是樓主所說的事實?? 大家出黎玩都是找尋開心, 不個樓主可能係另類的人, 可能係尋找痛苦和不快樂的, 要批評人, 首先要做好自己的修養.