RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3731|回復: 9
收起左側

在 KWS 購買 三和 MT4-S 的問題

isalec 發表於 2015-12-18 10:30:06 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
想請問下大家, 買三和的MT4-S 會唔會跟保養證?
我昨晚在 KWS 的  創X  購買了 1 set  三和MT4-S , 盒內有 1控 跟 2 隻接收, 472 同 482,
但我返屋企後發現沒有保養證, 只有說明書, 而說明書上又無提過有關保養期有幾耐嘅野...
想知道我係咪買左水貨? 如果係水貨, 萬一出左問題可以點做? 會唔會有一年保養?
唔該晒!   

啊甘 發表於 2015-12-18 11:18:33 | 顯示全部樓層
保養
Jimmyso 發表於 2015-12-18 11:40:25 | 顯示全部樓層
保養 x2
 樓主| isalec 發表於 2015-12-18 11:43:31 | 顯示全部樓層

係咪叫 保修期 會合適d.... 唔通跟本係無一年保修期之類嘅野???

另外我知偉高係三和嘅代理, 想知道如有問題, 係咪一樣搵佢地寄去日本整....因為只控又唔咪係偉高購買

firesun 發表於 2015-12-18 11:58:35 | 顯示全部樓層
保養 x3

寄去日本整,我唸費用頗高~
控一般都好耐用,但若果真系壞了,就自己試下修理,我都系咁。
香港地,系咁ga啦,識玩唔識整就注定洗多錢
sean2013 發表於 2015-12-18 12:50:46 | 顯示全部樓層
玩左幾拾年都唔知RC產品有一年保養
chacha 發表於 2015-12-18 13:28:16 來自手機 | 顯示全部樓層
isalec 發表於 2015-12-18 11:43
係咪叫 保修期 會合適d.... 唔通跟本係無一年保修期之類嘅野???

另外我知偉高係三和嘅代理, 想知道如有 ...

如果係偉高貨,佢會幫你寄,唔係就唔會!
 樓主| isalec 發表於 2015-12-18 14:01:36 | 顯示全部樓層
sean2013 發表於 2015-12-18 12:50
玩左幾拾年都唔知RC產品有一年保養

哈...CHING唔好見怪, 我係新手一名, 剛玩RC無幾耐~
啊甘 發表於 2015-12-18 15:40:57 來自手機 | 顯示全部樓層
樓主c兄  sorry 我説笑咋   其實香港玩R屍 好小有馮單保養
 樓主| isalec 發表於 2015-12-18 17:25:38 | 顯示全部樓層
啊甘 發表於 2015-12-18 15:40
樓主c兄  sorry 我説笑咋   其實香港玩R屍 好小有馮單保養

ching , 完全無問題啦, 大家傾下遮~