RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: 傑佬
打印 上一主題 下一主題
收起左側

速道堂活動時間

長崎良尾 發表於 2007-3-8 20:58:17 | 只看該作者
原帖由 magic-vtec 於 2007-3-8 20:47 發表

做太子爺做到扒係度咁嘆....我地group個個都想呀....
呢個group個個都係「長崎良尾 」呀....

你叫我呀....
Treason_Yeung 發表於 2007-6-14 10:56:33 | 只看該作者
元朗,好遠哦,,,,
ka1029 發表於 2007-7-9 17:26:04 | 只看該作者
除左sat 晚有無另外加場呀>>??
terence0103 發表於 2007-9-28 22:02:14 | 只看該作者
burgman 發表於 2008-2-21 00:51:13 | 只看該作者
大家好小弟多年前玩搖控車,近年轉玩油動直昇機最近看見朋友買來一部玩Drift的搖控車一試之後愛上了,回家將已收藏多年的TA03R及TA03F換雙星Drift呔換雙星23T麼打換咗個S15車殼,經過1星期練習後終於有dd上手,不過都係想見識下d前輩玩Drift學下野,唔知我可唔可以加入呢!!!
長崎良尾 發表於 2008-2-21 00:55:49 | 只看該作者
原帖由 burgman 於 2008-2-21 00:51 發表
大家好小弟多年前玩搖控車,近年轉玩油動直昇機最近看見朋友買來一部玩Drift的搖控車一試之後愛上了,回家將已收藏多年的TA03R及TA03F換雙星Drift呔換雙星23T麼打換咗個S15車殼,經過1星期練習後終於有dd上手,不過 ...

一定可以啦....TA03F係一架好車...你好我叫"良尾"
 樓主| 傑佬 發表於 2008-2-21 00:58:50 | 只看該作者
原帖由 burgman 於 2008-2-21 00:51 發表
大家好小弟多年前玩搖控車,近年轉玩油動直昇機最近看見朋友買來一部玩Drift的搖控車一試之後愛上了,回家將已收藏多年的TA03R及TA03F換雙星Drift呔換雙星23T麼打換咗個S15車殼,經過1星期練習後終於有dd上手,不過 ...
大家一齊玩當然ok la...TA03係好車黎架....有時間入TC揾我地啦 逢三,六都有我地响樹架
burgman 發表於 2008-2-21 01:19:56 | 只看該作者
原帖由 傑佬 於 2008-2-21 00:58 發表
大家一齊玩當然ok la...TA03係好車黎架....有時間入TC揾我地啦 逢三,六都有我地响樹架

你好傑佬同良尾我叫雄仔,我本身都住元朗非常近TC揸車o黎5分鐘到到,星期三,六有空一定過o黎揾你地...
 樓主| 傑佬 發表於 2008-2-21 01:21:40 | 只看該作者
原帖由 burgman 於 2008-2-21 01:19 發表

你好傑佬同良尾我叫雄仔,我本身都住元朗非常近TC揸車o黎5分鐘到到,星期三,六有空一定過o黎揾你地...
好呀!!!!等你