RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: kennychan
收起左側

冇良偉高

樓主| kennychan 發表於 2015-8-18 00:05:14 來自手機 | 顯示全部樓層
說對了這个問題不是買與不買又支持與不支持本地産品而是想大家知有價錢牌也会這樣的 做客者不能被這樣對待 老襯就叫價自已友可能再平啲
 樓主| kennychan 發表於 2015-8-18 00:19:50 來自手機 | 顯示全部樓層
其實引申2个問題??如當日照叫價47元買4包出門後他門有可能改單落格  ??私下留貨比自已友??
 樓主| kennychan 發表於 2015-8-18 00:23:08 來自手機 | 顯示全部樓層
各位師兄早在1个月前偉高閣樓已張貼yokomo全線零件以¥價6.11算
brianych 發表於 2015-8-18 01:27:18 來自手機 | 顯示全部樓層
kennychan 發表於 2015-8-18 00:23
各位師兄早在1个月前偉高閣樓已張貼yokomo全線零件以¥價6.11算

咁平,不過小弟因為佢係代理而轉玩歐洲車,以前七算都係九算計,貴到飛起。如果一樓無貨又局住同佢買。
724811 發表於 2015-8-18 11:53:45 | 顯示全部樓層
brianych 發表於 2015-8-18 01:27
咁平,不過小弟因為佢係代理而轉玩歐洲車,以前七算都係九算計,貴到飛起。如果一樓無貨又局住同佢買。 ...

車可以放棄,但有一部份控同servo佢地係總代理,你只可以去其它鋪買,但其它鋪既貨都係佢提供
brianych 發表於 2015-8-18 12:50:55 來自手機 | 顯示全部樓層
724811 發表於 2015-8-18 11:53
車可以放棄,但有一部份控同servo佢地係總代理,你只可以去其它鋪買,但其它鋪既貨都係佢提供
...

Servo 同控都無乜所謂,反正壞咗佢都係叫你買過新.基本上你去RC 舖買嘢都唔會有單,無得跟單做保養。反而servo齒好多時都無貨而焗住買新servo
BIG咸 發表於 2015-8-19 16:43:49 來自手機 | 顯示全部樓層
各位師兄係度講得咁興高采烈、不如約埋一齊落偉高講啦。
BIG咸 發表於 2015-8-19 16:45:25 來自手機 | 顯示全部樓層
 樓主| kennychan 發表於 2015-8-19 17:24:39 來自手機 | 顯示全部樓層
1个好提意
nick0080 發表於 2015-8-19 19:33:16 | 顯示全部樓層
BIG咸 發表於 2015-8-19 16:45

師兄,你想邊日幾點約埋一齊去講??俾個日子時間大家!!
BIG咸 發表於 2015-8-19 21:46:10 來自手機 | 顯示全部樓層
最多意見果幾位師兄發板啦,真金白銀買野買到一肚火咁陰功,快d去消委會/海關投訴呢d生意手法咁無良既鋪頭,為各位一肚火既師兄做d野啦
alpine 發表於 2015-8-22 15:23:15 來自手機 | 顯示全部樓層
BIG咸 發表於 2015-8-19 21:46
最多意見果幾位師兄發板啦,真金白銀買野買到一肚火咁陰功,快d去消委會/海關投訴呢d生意手法咁無良既鋪頭 ...

師兄真係好野,一講到(最多意見果幾位師兄發板)之後,就已經冇人再有野講了,是否怕真是出現就比人點相。哈哈
 樓主| kennychan 發表於 2015-8-22 16:14:54 來自手機 | 顯示全部樓層
本來只小事發洩完有人和應 偉高也說了要更正及交代 比啲時間
BIG咸 發表於 2015-8-22 20:10:28 來自手機 | 顯示全部樓層
哦,無良的小事。明白曬。
sweetvu1023 發表於 2015-8-22 23:44:20 | 顯示全部樓層
佢地而家經常老點架!我問佢有冇貨!佢話有小量貨!我上來買看不到問他!他跟我說没有!看他的語氣其實没有了很久!
我過了一個月再問他!他也同樣說有小量貨!上去也是没有貨!
没有貨看也不看隨便答复要顧客白走一次!這算什麼工作態度!我自此以後不會再問他們!
hotelnissan 發表於 2015-8-25 23:10:39 來自手機 | 顯示全部樓層
Eq 高小小嘅人,刀5會比人挑引到啦!Iq夠,響度同綱友分享下。下下去掃人塲,你當呢度D人short ?
 樓主| kennychan 發表於 2015-8-26 20:34:26 來自手機 | 顯示全部樓層
小弟昨日有到(冇良偉高)已變了不知所為 不論有品客 冇品客也不應如此我以為我是鬼或魔在鋪內的店員有意被开算吧可能不至在客上了岸
BIG咸 發表於 2015-8-26 23:39:48 | 顯示全部樓層
hotelnissan 發表於 2015-8-25 23:10
Eq 高小小嘅人,刀5會比人挑引到啦!Iq夠,響度同綱友分享下。下下去掃人塲,你當呢度D人short ? ...

講左咁耐有邊位講過要去掃人場呀?師兄你農曆7月鬼'UM'眼呀?
IQ夠既就識得點用'無良'呢兩個字啦.

btw,我真係覺得呢度好多人都short架.