RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1980|回復: 5
收起左側

請問有無師兄有ABC hobby整殼manual個英文版?

Sapphire 發表於 2015-7-29 08:49:02 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

請問有無師兄有ABC hobby整殼manual個英文版?ABC Hobby個USA網得車架英文manual!
又或者有冇人知下圖 8 & "電飾" 裡面講乜?
仲想問埋用乜膠水痴D附件上個殻面先啱?
十萬個唔該。
Annie268 發表於 2015-7-29 10:44:42 來自手機 | 顯示全部樓層
正……
Peterchan 發表於 2015-7-29 10:55:03 | 顯示全部樓層

shoegoo
 樓主| Sapphire 發表於 2015-7-29 19:19:47 | 顯示全部樓層
Peterchan 發表於 2015-7-29 10:55

shoegoo

用shoe goo 會唔會痴到好messy? 我上網睇過,shoe goo 睇落杰杰地,好似好難用咁?
novafans 發表於 2015-8-2 11:59:59 | 顯示全部樓層
  • 電飾那裡講廢話,話可用其他牌子燈或者abc出嘅燈,又話就算深色殼都睇到,配件話用雙面膠紙。
 樓主| Sapphire 發表於 2015-8-3 00:16:18 | 顯示全部樓層
novafans 發表於 2015-8-2 11:59
  • 電飾那裡講廢話,話可用其他牌子燈或者abc出嘅燈,又話就算深色殼都睇到,配件話用雙面膠紙。
    ...

• thank you very much ...............[size=13.3333339691162px]師兄