RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3553|回復: 14
收起左側

新手想買車~

saldtch 發表於 2015-3-23 21:18:36 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
前幾日taobao 買左架WLToys A959, 覺得好好玩, 入門唔錯, 俾左女友玩, 點知佢技術出奇地好, 而家想買多架同佢玩,
諗緊 LC Racing 同 Losi Mini 8ight, (LC Racing 都係係度先知有呢個brand) LC racing 架  EP Desert Tuck/buggy EMB-DT 好靚仔, EMB-1 都唔錯, 想買brushless 既,
同losi 比, LC Racing 如何? 1500 vs 2000 好似唔差得太多, 想買架durable d 既, part 抵玩D 既

另外有咩電推介?
Thanks~
LL730 發表於 2015-3-24 00:36:58 來自手機 | 顯示全部樓層
咁買,Losi
 樓主| saldtch 發表於 2015-3-24 11:50:39 | 顯示全部樓層

有咩原因呀?

LL730 發表於 2015-3-24 18:14:33 來自手機 | 顯示全部樓層
無(^^)
cyt2011 發表於 2015-3-25 12:01:37 | 顯示全部樓層
I still waiting the relaes "Truggy" from LC racing.
It should be coming soon ...... (before 2016)
simon540 發表於 2015-3-26 09:36:39 | 顯示全部樓層
建議買LC呢部沙漠卡,我加上原裝LC SC前防撞及後泥擋架 20141126_122533.jpg

simon540 發表於 2015-3-26 09:39:57 | 顯示全部樓層
呢部LC非常好玩,抵玩,parts又多又平

erikism 發表於 2015-3-26 12:59:48 | 顯示全部樓層
simon540 發表於 2015-3-26 09:39

Simon Ching, parts又多又平係咪要係淘保買呢? 謝謝..
simon540 發表於 2015-3-26 18:22:54 | 顯示全部樓層
erikism 發表於 2015-3-26 12:59
Simon Ching, parts又多又平係咪要係淘保買呢? 謝謝..

廣華街興發大厦有
LL730 發表於 2015-3-26 19:02:24 來自手機 | 顯示全部樓層
有了
 樓主| saldtch 發表於 2015-3-27 00:02:58 | 顯示全部樓層

邊度買? 我去過red star未有貨, 同埋果度賣既有無remote?
 樓主| saldtch 發表於 2015-3-27 00:04:43 | 顯示全部樓層
simon540 發表於 2015-3-26 09:39

同架EMB-1 如何比較?
LL730 發表於 2015-3-27 06:58:48 來自手機 | 顯示全部樓層
lc racing 國内 official http://www.rccar.com.cn/     
stanleyyu 發表於 2015-3-29 19:25:37 來自手機 | 顯示全部樓層
部LC 1:18 ? 1:16?
LL730 發表於 2015-3-29 20:28:33 來自手機 | 顯示全部樓層
官網寫1:14喎