RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3448|回復: 5
收起左側

Tamiya Ta07 專區

taurustrex 發表於 2014-12-11 08:07:57 來自手機 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
一般情況星星Ta07應該已經出爐!419同418格左吾夠一年,06就快踏入第三個年頭,大家估究竟是乜忍樣?
有師兄有齊01-06,順便post 出來brain storm 下
kennywch 發表於 2014-12-11 09:36:00 | 顯示全部樓層
會唔會因為TA-06 銷量唔好,所以唔出07
billgate803 發表於 2014-12-11 12:29:33 | 顯示全部樓層
ta06的設計較複雜,開發和生產成本相信亦較高,而且ta06又咁多變化,油壓擺發都有3種或以上變化,TRF415-419設計在"創意上"根本唔及Ta06的原創性,  故此trf車常常被市場淘汰,出完一部又一部,特別係側雞邊設計經唔起時代考驗,如果想專心玩一部車,相信ta06十零廿年後仍大把人會支持,當然我也期待ta07面世
rowrowdog 發表於 2014-12-11 15:43:34 來自手機 | 顯示全部樓層
現在先入會唔太遲?入TA06 pro /w grade 定TA06R?
carson6099 發表於 2014-12-11 17:05:19 來自手機 | 顯示全部樓層
Ta06r 會跟多一些option 件
 樓主| taurustrex 發表於 2014-12-11 21:03:38 來自手機 | 顯示全部樓層
06其實設計真是幾絕!可惜棒場客不多!出完一款upgrade又一款,始終不能大賣