RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 7441|回復: 23
收起左側

有冇CHING開始儲緊

uboat 發表於 2014-10-22 19:44:40 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
呢隻雜誌式機械人成日賣廣告,第一期49蚊引你落叠,跟住每期149蚊,仲有幾期特别貴,計過買晒70期要成萬幾,訂閱有個95折,不過都幾貴,但睇片好似都幾過引,唔知多唔多CHING買咗第一期呢?自己掙扎中
move 發表於 2014-10-22 21:22:49 | 顯示全部樓層
儲緊...引你落叠..70期robi...+30期robi車....買晒100期
 樓主| uboat 發表於 2014-10-22 22:24:04 | 顯示全部樓層
move 發表於 2014-10-22 21:22
儲緊...引你落叠..70期robi...+30期robi車....買晒100期

30期robi車?係乜車來架CHING?
move 發表於 2014-10-22 22:31:22 | 顯示全部樓層
 樓主| uboat 發表於 2014-10-23 08:20:52 | 顯示全部樓層
嘩,原来仲有架專車,真攞命
jf813 發表於 2014-10-23 09:38:32 | 顯示全部樓層
my son wants it.  started already.....
killermomo 發表於 2014-10-23 09:41:28 | 顯示全部樓層

我會先儲8期, 到時Robi 個頭仔會郁的......畢竟儲3年, 同埋個packing 太唔環保了....
https://www.youtube.com/watch?v=jU8LlVbWwyQ
williamau 發表於 2014-10-23 09:52:39 | 顯示全部樓層
I ordered, is a weekly magazine instead of monthly published Total HK$11,xxx
williamau 發表於 2014-10-23 09:57:20 | 顯示全部樓層
如果你有孩子,購買la ching。我認為下一代是生物機器人,以取代 www 年代。
 樓主| uboat 發表於 2014-10-23 10:23:22 | 顯示全部樓層
killermomo 發表於 2014-10-23 09:41
我會先儲8期, 到時Robi 個頭仔會郁的......畢竟儲3年, 同埋個packing 太唔環保了....
https://www.youtube. ...

CHING唔駛儲3年咁耐,年零得啦,佢係週刋來
killermomo 發表於 2014-10-23 10:38:15 | 顯示全部樓層
uboat 發表於 2014-10-23 10:23
CHING唔駛儲3年咁耐,年零得啦,佢係週刋來

是真的嗎?因為我見下期是 10月 28日.......所以仲意為係双週刊Yeah
williamau 發表於 2014-10-23 10:58:32 | 顯示全部樓層
6百幾元1個月, 好的營銷策略, 現在中學生買得起
 樓主| uboat 發表於 2014-10-23 11:25:19 | 顯示全部樓層
唔知而家啲中學生有幾多零用錢,我讀中學時飯錢連車錢9個半一日,想買套雙星馴馬師同遙控近乎不可能任務
soup_soup 發表於 2014-10-23 12:48:18 | 顯示全部樓層
只係為咗個細公仔所以先會買第一期,無打算儲,因為間出版社都唔知崖唔崖到咁耐!
williamau 發表於 2014-10-23 12:48:53 | 顯示全部樓層
uboat 發表於 2014-10-23 11:25
唔知而家啲中學生有幾多零用錢,我讀中學時飯錢連車錢9個半一日,想買套雙星馴馬師同遙控近乎不可能任務 ...

Ching, you may be 4x years old. 我第一輛rc 車 Second hand AYK 101J2, 幾個月後先 有钱買 遙控器
WhyMe 發表於 2014-10-23 14:04:04 | 顯示全部樓層
個機械人幾趣緻喎。
呢個概念幾好, 很多人可以負擔, 又賺埋利息, 又可以間接MARKUP高D, 難怪現在電視機一大堆借錢廣告啦
 樓主| uboat 發表於 2014-10-23 14:04:46 | 顯示全部樓層
williamau 發表於 2014-10-23 12:48
Ching, you may be 4x years old. 我第一輛rc 車 Second hand AYK 101J2, 幾個月後先 有钱買 遙控器 ...

CHING你全中
tc3driver 發表於 2014-10-23 21:08:14 | 顯示全部樓層
killermomo 發表於 2014-10-23 09:41
https://www.youtube. ...

70期的包裝,製造大量垃圾,很不環保!!!
@kin888289 發表於 2014-10-24 00:53:57 | 顯示全部樓層
買遙控車好過
williamau 發表於 2014-10-24 09:11:19 來自手機 | 顯示全部樓層
其實唔算特別貴,可寫programme的要十萬以上。我唔識寫又太貴所以買