RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2059|回復: 5
收起左側

[技術問題] hobbywing電變型號問題

聶風 發表於 2014-10-20 19:41:48 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
除了A數,exrun 系列跟 extreme stock 系列有什麼分別?
alan0108 發表於 2014-10-20 19:50:58 | 顯示全部樓層
有感同冇感既分別
最簡單就係extreme stock有得開turbo
ezrun就冇
 樓主| 聶風 發表於 2014-10-20 20:51:15 | 顯示全部樓層
我打錯左 應該係 XERUN & extreme stock
我睇佢個官網都睇唔出有咩大分別
如果我唔洗用turbo,13T以上,其實係咪 QUICRUN-WP-10BL60 都夠用,兩隻BEC都係2A
我直家睇緊 extreme stock 60A,10BL60,唔知點選,還是其他好呢?
Salviour94 發表於 2014-10-20 21:39:30 | 顯示全部樓層
聶風 發表於 2014-10-20 20:51
我打錯左 應該係 XERUN & extreme stock
我睇佢個官網都睇唔出有咩大分別
如果我唔洗用turbo,13T以上,其 ...

直接買120A 或100A
salton 發表於 2014-10-27 13:57:44 | 顯示全部樓層
EXTREME STOCK是属于XERUN系列的产品,目前已经停产了。
如果你用13.5T以上而且不开TURBO,可以选择Justock这一型号。
jj2006 發表於 2014-10-27 19:07:33 來自手機 | 顯示全部樓層
extreme stock 系60A