RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3109|回復: 6
收起左側

請問市面仲有冇適合FW03的車殼可買到?

Edwin 發表於 2014-10-13 22:35:37 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
謝謝
3dfxhuangfang 發表於 2014-10-14 08:33:02 | 顯示全部樓層
师兄,台车好靓!
RGM-111 發表於 2014-10-14 09:45:54 | 顯示全部樓層
C兄, Kyosho Super-10 4沖 好玩啊! 建議加反佢把 風扇 / 改 5V DC Fan, 因為副engine都幾熱下.

另車殼問題, 原廠Kyosho 以勁少地方有賣 (WB-280mm) 的 HPI 殼, 可能都重會有貨尾.

HPI殼 for Super Nitro 本人都用過 fit 的, 另 孖星TGX 殼 都好像 可以用落super Ten 到

Hope can help you
 樓主| Edwin 發表於 2014-10-14 18:54:25 | 顯示全部樓層
唔該師兄,等我去KWS搵下先。我都想加把原裝的風扇,不過仲未找到。
RGM-111 發表於 2014-10-17 16:27:40 | 顯示全部樓層

把皮帶扇 "e-海灣" 都有幾多人賣; 不過唔系人人 買得落手姐,
自己就改了把 5V DC fan 玩算, 妾收取電
我反而想買過條 4沖pipe, 冚鍾gears & 2摟板 XD(玩到爛爛地)

樓主| Edwin 發表於 2014-10-17 17:14:53 | 顯示全部樓層
我都嘗試在ebay找, 但是暫時都未找到。有冇師兄可以出譲呢? 唔該哂。
lyl88505451 發表於 2015-12-25 21:20:13 | 顯示全部樓層
这台车您卖吗?我很喜欢,卖的话联系我,出高价,另外FW03的车壳我有