RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 7510|回復: 21
收起左側

Team Durango 额410V3or V4

79190 發表於 2014-4-13 16:38:09 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
請教各位,吾知可以在哪裡買到呢? 2架車有什麼分別呢 如買 V3. 可否用新款21度 C HUB?

謝謝!
joho 發表於 2014-4-14 12:11:03 | 顯示全部樓層
而家買就買 V4啦. V3可用新款21度 C HUB
 樓主| 79190 發表於 2014-4-14 12:17:20 | 顯示全部樓層
Ching, Where can I direct buy it? Thanks!
ralphli 發表於 2014-4-14 12:35:55 | 顯示全部樓層
買v4……去鴻x、極x問吓
h16 發表於 2014-4-15 00:15:51 | 顯示全部樓層
只得十三樓有入貸,其他一定無
鋒鋒鋒 發表於 2014-4-15 01:04:40 | 顯示全部樓層
如果以零件供應為前提,不如考慮一下XB4,係一部幾好GA車,膠件算硬淨
965 發表於 2014-4-15 10:09:42 | 顯示全部樓層
Search search any deal on V3 la..  was on sale for $180 US not too long ago ..  (after I paid $400 cad .. )
 樓主| 79190 發表於 2014-4-15 11:38:37 來自手機 | 顯示全部樓層
Thanks!
 樓主| 79190 發表於 2014-4-15 11:39:59 來自手機 | 顯示全部樓層
嘩!XB4, 吾好啦掛,我見到佢都飽飽地!
965 發表於 2014-4-15 15:00:45 | 顯示全部樓層
79190 發表於 2014-4-15 11:39
嘩!XB4, 吾好啦掛,我見到佢都飽飽地!

Y ar?
 樓主| 79190 發表於 2014-4-15 15:12:42 | 顯示全部樓層
Don't like it!
tsfai 發表於 2014-4-15 16:36:06 | 顯示全部樓層

Ching,
In which way you don't like it? Just being curious.
h16 發表於 2014-4-15 16:44:29 | 顯示全部樓層
E部410 v4 上個月入手,感覺比較多膠件,如全金屬油壓cut 到一半係金屬,剛砌完Schumacher 同E 部比係差兩個grade. 之後要加好多option,當佢410R 好D,個人感覺
ed1213 發表於 2014-4-15 17:00:56 | 顯示全部樓層
冇記錯V3跟17度,V4跟19度,21係op
 樓主| 79190 發表於 2014-4-15 17:09:23 | 顯示全部樓層
h16 發表於 2014-4-15 16:44
E部410 v4 上個月入手,感覺比較多膠件,如全金屬油壓cut 到一半係金屬,剛砌完Schumacher 同E 部比係差兩個 ...

Ching,

Will you consider to sell it?
h16 發表於 2014-4-15 17:47:25 | 顯示全部樓層
不會了,因為車未落地試,同埋全新車比其他大廠平D(二千中多D就有)如果Ching 考慮買新車,可以考慮吓hp d413, 見鬼佬果面有開箱,料好似好正吓
965 發表於 2014-4-16 02:19:51 | 顯示全部樓層
h16 發表於 2014-4-15 16:44
E部410 v4 上個月入手,感覺比較多膠件,如全金屬油壓cut 到一半係金屬,剛砌完Schumacher 同E 部比係差兩個 ...

Really? So V3 has better material?

Schumacher has done the same thing..  Older one has better metal...(forgot which to which la..)
tarotrex 發表於 2014-4-23 12:28:54 來自手機 | 顯示全部樓層
D413 good ar! V4 就冇謂
 樓主| 79190 發表於 2014-4-23 14:22:37 | 顯示全部樓層
Where can I buy D413 and for how much?
thanks!
h16 發表於 2014-4-24 10:17:30 | 顯示全部樓層
快捷,估HK$3300~3500,超碼五月先有