RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 鴨比
收起左側

極x有個老闆真係當d客瘟神咁

qazxcvb24 發表於 2014-1-13 08:12:31 | 顯示全部樓層
我覺得andy係玩果隻串姐   我成日都係咁同佢串幾咀  佢係細鋪果陣我成日都問佢野既  都冇黑我面   
wellhope 發表於 2014-1-13 08:20:55 | 顯示全部樓層
有人就有是非,好似有位C兄所言,玩車求開心,平常心處理。
lf2c 發表於 2014-1-13 11:17:07 | 顯示全部樓層
鴨比 發表於 2014-1-13 03:03
上面講得岩  而家咁多選擇上網買又得  上樓買又得  行遠D又得
我而家都習慣左去第間買  費事開名以為我打手 ...

雖然你有吾開心既經歷我都明白
但佢有D車仔同相關parts(e.g. :VM2)真系得佢一間獨家有得買,假設你咁岩又超鍾意某款佢獨家既車仔
而同時你又話點都吾會入去,咁冇理由下下叫fd幫你入去買咁瘀皮架
所以都系留返少少底線比自己會好D,不喜勿插
timothychoy 發表於 2014-1-14 23:29:16 | 顯示全部樓層
其實講真果句ANDY又唔係真係發老脾鬧人,so far由一年幾前新手識佢到宜家,幫趁開都無咩野,最多都係講笑惡D串下我同D fd咁,粗口就實有一兩句架喇,都係普通傾計有意無意一句半句咁姐,有次咁岩有個鬼佬係到佢地又搞唔掂佢都有開聲叫我幫手問兩句睇下個鬼佬要咩,其實又無大家講到咁黑人憎姐,如果要用阿的同個後生仔比既話態度就實無咁好架喇,但又未至於相處唔到既,平時入去傾計吹水都無咩野,不過講到底,幫趁得最多最抵既都無可否認係食粥
blackshark3 發表於 2014-1-16 14:28:59 | 顯示全部樓層
個人感覺,Andy冇乜嘢,係講嘢有時串啲但都係講笑嗰隻。我大部份嘢都係去佢度買,我找數永冇問價錢,因為我信Andy同Dick自動波俾靚價我,就算我買貴都冇乜所謂因為我喺佢度買得開心。講服務我試過件嘢有問題或買錯,Andy即換仲say sorry,好態度喎。我夠試過去上樓好似唔休做街客嗰間舗買兩㗎車因為Andy冇貨又抽起條根要買,最後一㗎漏咗嘢,個老細就好似我呃佢咁問3問4,我即刻俾錢買番嗰件嘢,之後上去買嘢問佢,仲好似阻佢同朋友吹水西晒面問句搭句,我從此冇幫襯。講到尾,係人夾人緣啫。
遙控少女 發表於 2014-1-16 14:40:47 | 顯示全部樓層
blackshark3 發表於 2014-1-16 14:28
個人感覺,Andy冇乜嘢,係講嘢有時串啲但都係講笑嗰隻。我大部份嘢都係去佢度買,我找數永冇問價錢,因為我 ...

講的是樓上cat shop ?
blackshark3 發表於 2014-1-16 14:59:45 | 顯示全部樓層
遙控少女 發表於 2014-1-16 14:40
講的是樓上cat shop ?

一流嗰間
遙控少女 發表於 2014-1-16 15:05:36 | 顯示全部樓層

未上過 , 乜佢服務態度甘唔乖架><
sakata 發表於 2014-1-16 15:29:47 | 顯示全部樓層
遙控少女 發表於 2014-1-16 15:05
未上過 , 乜佢服務態度甘唔乖架>

一樓果間個老闆淨係識同人吹水 埋去問佢野又 下?下?喔? 咁= =
無咩野應該都唔係幾想再上一樓
遙控少女 發表於 2014-1-16 15:39:31 | 顯示全部樓層
sakata 發表於 2014-1-16 15:29
一樓果間個老闆淨係識同人吹水 埋去問佢野又 下?下?喔? 咁= =
無咩野應該都唔係幾想再上一樓
...

甘佢開間KWS-RC聯誼會 , 只限吹水 , 絕不收水 , 不做生意 , 唔識佢的人不準問 , 只準聽 !  唔好問 , 只要信 ^^

咩人泥架 ! 邵逸夫 二百歲唔死一樣有新聞
sport 發表於 2014-1-16 19:18:29 | 顯示全部樓層
solaris8x86 發表於 2014-1-9 20:19
其實佢… 對臉孔較年幼嘅師弟,會有啲大佬款,對住年齡較大嘅客人,會比較有禮貌,如果你有一頭白髪走入去 ...

咁真係要似老賣老先得
mkevin 發表於 2014-1-16 22:54:24 | 顯示全部樓層
solaris8x86 發表於 2014-1-9 20:19
其實佢… 對臉孔較年幼嘅師弟,會有啲大佬款,對住年齡較大嘅客人,會比較有禮貌,如果你有一頭白髪走入去 ...

我就是第三類人啊!見得多你就了解他的為人。他喜歡說笑而已。但有時十分粗口!
hotelnissan 發表於 2014-1-18 05:55:04 來自手機 | 顯示全部樓層
萬x 会吾会好態度小小? 謝
botaebi 發表於 2014-2-22 16:16:51 | 顯示全部樓層
hotelnissan 發表於 2014-1-18 05:55
萬x 会吾会好態度小小? 謝

唔止小小,係好好多.
leungwang 發表於 2014-2-23 17:36:14 | 顯示全部樓層
好睇佢心情,佢覺得你係幫趁咪面口好d,佢覺得你似淨問唔幫趁就敷衍了事
blanka-hui 發表於 2014-2-23 19:30:47 | 顯示全部樓層
鴻星,1/f , 極速,三間一樣臭格 ,有睇的店主請好好改善吧 !
blanka-hui 發表於 2014-2-23 19:36:09 | 顯示全部樓層
我黎駛錢,吾係借錢 。
何況依家你去借錢,D sale 都當你神咁拜。
昂高個頭做生意,吃 X 啦 !
blanka-hui 發表於 2014-2-23 19:45:00 | 顯示全部樓層
如果你當講粗口係一種文化,咁就要記得教育你下一代同媽咪講,調理農務化學系囉 !
blanka-hui 發表於 2014-2-23 19:51:54 | 顯示全部樓層
同女朋友個父母講,我依家因為要 X 你個女 ,所以鍾意你個女,坦白D,
blanka-hui 發表於 2014-2-23 20:01:17 | 顯示全部樓層
總之我使錢,我就係大爺,家家有求,你冇理由請個賓妹惡過你,佢訓床你訓地,就係咁解。