RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4794|回復: 14
收起左側

ATOMIC MINI Z AMZ!

aihan 發表於 2013-11-27 17:02:44 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
WHY DONT WE GET ANY NEWS FROM HONG KONG BUT FROM OTHER COUNTRY ABOUT AMZ????
http://www.youtube.com/watch?v=jFfvYG1Z93M&feature=youtu.be

eddievv331 發表於 2013-11-27 17:10:02 來自手機 | 顯示全部樓層
香港市場咁細!賣得幾多架?你睇廣華街賣rc舖頭買少見少就知咩事!而家d小朋友唔會玩d咁麻煩既野,打下機好過啦!玩遙控玩具果d全部都係老餅
dogondog 發表於 2013-11-27 17:34:54 | 顯示全部樓層
我見過呢部車,好鬼嘈。
一匹狼 發表於 2013-11-27 19:03:59 | 顯示全部樓層
無行駛片段
kenanakee 發表於 2013-11-27 22:58:19 | 顯示全部樓層
good clips~ thanks
l0vebylok 發表於 2013-11-28 01:08:03 | 顯示全部樓層
我見1000幾蚊包控都算平嫁啦
558558 發表於 2013-11-28 09:58:02 來自手機 | 顯示全部樓層
eddievv331 發表於 2013-11-27 17:10
香港市場咁細!賣得幾多架?你睇廣華街賣rc舖頭買少見少就知咩事!而家d小朋友唔會玩d咁麻煩既野,打下機好 ...

都唔係吖,我見好多師兄都話整番架舊車同個仔一齊玩
ICY 發表於 2013-11-28 12:28:25 | 顯示全部樓層
eddievv331 發表於 2013-11-27 17:10
香港市場咁細!賣得幾多架?你睇廣華街賣rc舖頭買少見少就知咩事!而家d小朋友唔會玩d咁麻煩既野,打下機好 ...

非常同意.....
wingscreamer 發表於 2013-11-28 13:28:24 | 顯示全部樓層
;P
kevt2005 發表於 2013-11-28 16:43:09 | 顯示全部樓層
 樓主| aihan 發表於 2013-11-28 17:45:32 | 顯示全部樓層
so nice!!
kevt2005 發表於 2013-11-28 18:49:25 | 顯示全部樓層
Does anyone know if other TX (KO, SANWA, etc) can be used?
dogondog 發表於 2013-11-28 23:29:04 | 顯示全部樓層
kevt2005 發表於 2013-11-28 18:49
Does anyone know if other TX (KO, SANWA, etc) can be used?

應該係唔得嘅﹐一定要用佢嘅自家國產控。
kevt2005 發表於 2013-11-29 01:21:32 | 顯示全部樓層
o, thank you C-hing.  It will be great if AMZ allows TX of other brands.
ellis 發表於 2013-12-7 17:42:03 | 顯示全部樓層
又真係幾嘈下