RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: rcbody
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Xray T4 2014 有無JV試車報告

樓主| rcbody 發表於 2013-10-25 15:41:36 | 只看該作者
oolongtea 發表於 2013-10-25 15:23
師兄, 我家吓叫人唔好買喎

http://rc-evo.com/xbbs/forum.php ... d=302797&mobile=yes

ching 你賣架T4 2013好好價喎,xray點會唔值錢呀?
加啲錢直頭夠買銀魔鬼師兄架2014喇
oolongtea 發表於 2013-10-25 15:46:53 | 只看該作者
rcbody 發表於 2013-10-25 15:41
http://rc-evo.com/xbbs/forum.php ... d=302797&mobile=yes

ching 你賣架T4 2013好好價喎,xray點會唔值 ...

我呢架嗌高D等人講價嘛!走都走唔切呀!
 樓主| rcbody 發表於 2013-10-25 16:53:52 來自手機 | 只看該作者
我覺得你地幾個咁老友,打個電話就有友情價喇!駛咩係網到討價還價!直頭老友到幾個前鋒打一個,不如唔好再去車場改去足球場喇,記得去大球場唔好去第到,因為果道無晒啲草,啱晒你地,唔駛浪費左其他好地方,自以為有技術,但缺品德,枉為人兄,比面就叫你ching,你地自己要出醜唔該x遠啲,唔好浪費左工房呢個好地方。
oolongtea 發表於 2013-10-25 17:29:10 | 只看該作者
師兄點答你先滿意呀,個位師兄話好你又話人打手,我叫唔好買你又唔滿意又話人缺德,多謝都冇句!你檢討下自己先喇!
 樓主| rcbody 發表於 2013-10-25 17:42:57 來自手機 | 只看該作者
oolongtea 發表於 2013-10-25 17:29
師兄點答你先滿意呀,個位師兄話好你又話人打手,我叫唔好買你又唔滿意又話人缺德,多謝都冇句!你檢討下自 ...

係囉,檢討吓你地自己先,當人地個post係咩先啦!你係我個post道玩,仲不停抽水,我係咪仲要當你神咁拜,今晚燒多幾住比你先一次過多謝你!
oolongtea 發表於 2013-10-25 17:46:06 | 只看該作者
rcbody 發表於 2013-10-25 17:42
係囉,檢討吓你地自己先,當人地個post係咩先啦!你係我個post道玩,仲不停抽水,我係咪仲要當你神咁拜, ...

我一向都有檢討自己,一句攻擊既說話都冇,而你呢,打手,缺德都寫得出,工房就係比你呢類人浪費!
oolongtea 發表於 2013-10-25 17:49:24 | 只看該作者
你覺得我抽你水係你自己心理問題而做成,我對T4評價係實話實說!
 樓主| rcbody 發表於 2013-10-25 18:26:20 來自手機 | 只看該作者
[唔好買Xray呀,又貴又無二手價,一味襟又好跑又易set!]
[二樓板上唔實都跑到架,呢d車買唔過架]
[係喇,呢D車求其鴛鴦674都行得直,笫二D車就唔得架喇,所以唔好買呀!]....
呢啲就係你講過既說話,你自己咩心態你自好清楚!
你都玩開呢架車,仲賣舊換新,果頭貴賣呢頭又話架車唔值錢,自相矛盾,仲要不停咁講啲挑釁人既說話,何解會咁,單單打打咁幼稚,原本上出面個師兄say 左sorry,我都跟手示意say thx當無事!偏偏你又再係到生事,我真係唔想再同你啲無品人浪費時間!
oolongtea 發表於 2013-10-25 18:31:32 | 只看該作者
師兄,你win喇,你慢慢自慰喇!
 樓主| rcbody 發表於 2013-10-25 18:33:36 來自手機 | 只看該作者
oolongtea 發表於 2013-10-25 18:31

你快啲去死喇扑街
 樓主| rcbody 發表於 2013-10-25 18:35:05 來自手機 | 只看該作者
oolongtea 發表於 2013-10-25 18:31

死遠啲死去日本玩,唔好左住香港啲車場
oolongtea 發表於 2013-10-25 18:57:08 | 只看該作者
rcbody 發表於 2013-10-25 18:35
死遠啲死去日本玩,唔好左住香港啲車場

最帕你斷尾帶阻住其他車咋
 樓主| rcbody 發表於 2013-10-25 19:50:50 來自手機 | 只看該作者
oolongtea 發表於 2013-10-25 18:57
最帕你斷尾帶阻住其他車咋

你係神嚟既吖嘛!識飛既!玩車唔會撞架車永世唔爛既!咁巴閉唔駛買parts唔駛換車既,玩車唔好帶工具,神又邊駛整車,下次比人見你整車實笑死你,如果咁啱同場你就真係小心我地呢啲咁低級既玩家會唔小心撞到你架神枱級既車
oolongtea 發表於 2013-10-25 20:48:22 來自手機 | 只看該作者
你顧掂你自己先喇,駛唔駛教你點整尾帶呀
oolongtea 發表於 2013-10-25 20:50:59 來自手機 | 只看該作者
我唔會好似你咁小氣既,想要尾帶冇咁易斷就唔好校咁緊,就算你咒我4567如果你問我問題我都好樂意話你知既
oolongtea 發表於 2013-10-25 20:57:35 來自手機 | 只看該作者
仲有頭尾帶要經常檢查,唔好玩到斷先換,如果唔係有機會掃pully
oolongtea 發表於 2013-10-25 20:59:18 來自手機 | 只看該作者
話你知工房打手只有一位,佢攞正牌既,以後唔好立亂話人係打手呀
oolongtea 發表於 2013-10-25 21:13:59 來自手機 | 只看該作者
工房之前都有好多師兄樂意作答新人問題,之不過好多新人係唔係都少人,攪到而家D師兄都唔敢出聲,一出聲就比人話乜話七!
 樓主| rcbody 發表於 2013-10-25 22:31:55 來自手機 | 只看該作者
咪就係有你呢啲咁既人出現,所以先會有人比人少囉
 樓主| rcbody 發表於 2013-10-25 22:46:55 來自手機 | 只看該作者
攪壞晒啲風氣,攪完事又扮清高,真係服左你,臉皮幾尺厚,去度另一架車既post都仲要單單打打,果頭又講到自己幾偉大,兩個成隻烏咀狗咁,[兩個7head]死埋一齊就啱晒喇!