RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3474|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Yeah Racing Shock-Gear 比賽級油壓避震優惠試用套裝

Dinballian 發表於 2013-9-10 15:41:47 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
新一輪優惠又黎喇!#YR Yeah Racing Shock-Gear 比賽級油壓避震!
陣容強勁唔再講!搭多支油做推廣!
優惠期間凡購買Shock-Gear系列油壓避震,即加送#YA-0204 500CST 60ML 油壓油乙支!數量有限!送完即止!
設有 55mm 及 50mm, 藍色 / 深灰 / 粉紅 三色!

新手變PRO試用套裝優惠價 HKD155!(原價HKD234)

優惠產品包括:
#DSG-0055BU / #DSG-0055GM / #DSG-0055PK / #DSG-0050BU / #DSG-0050GM / #DSG-0050PK

http://bit.ly/15fUblP

* 只限上門市購買方能享有此優惠。
* 貴客戶不用加此貨品到購物車,若有其他貨品選購請如常加到購物
(除此特價貨品),並完成order,加快取貨流程,多謝合作。
* 特價貨品不設換貨及退貨。
* 優惠期: 2013年9月10日 至 9月16日
* 每人限買一套

*溫馨提示:記住上網落完order並check out (不包含此優惠產品)!上黎之前預先半小時撥個輪通知取貨呀!

*優惠受條件約束,rcMart 保留最終決定權。

carven.chow 發表於 2013-9-10 16:28:00 | 只看該作者
good news
大野 發表於 2013-9-10 16:58:50 | 只看該作者
之前買左幾SET有冇得補番支油呀
yanzifans 發表於 2013-9-11 13:01:54 | 只看該作者
貴客戶不用加此貨品到購物車
*溫馨提示:記住上網落完order並check out
that means do i need to online order or not ???
 樓主| Dinballian 發表於 2013-9-11 13:06:42 | 只看該作者
大野 發表於 2013-9-10 16:58
之前買左幾SET有冇得補番支油呀

早買早享受
 樓主| Dinballian 發表於 2013-9-11 13:07:30 | 只看該作者
yanzifans 發表於 2013-9-11 13:01
貴客戶不用加此貨品到購物車
*溫馨提示:記住上網落完order並check out
that means do i need to online  ...

如果師兄你有其他野買就要將其他野係網上落左order並check out左先, 如果淨係買呢件就乜都唔駛做, 直接上來得架喇!

師兄一陣見!
yanzifans 發表於 2013-9-11 15:25:51 | 只看該作者
Dinballian 發表於 2013-9-11 13:07
如果師兄你有其他野買就要將其他野係網上落左order並check out左先, 如果淨係買呢件就乜都唔駛做, 直接上 ...

thank you see you soon

樓主| Dinballian 發表於 2013-9-11 17:05:06 | 只看該作者
今日好多師兄上左黎 
RoyaleM3 發表於 2013-9-11 17:41:45 | 只看該作者
Any shop at KWS sell this ?

Kwun Tong is not convenient for me.....
貓仙人 發表於 2013-9-11 18:00:17 | 只看該作者
咁XV01....55mm岩唔岩用?
 樓主| Dinballian 發表於 2013-9-12 12:26:27 | 只看該作者
RoyaleM3 發表於 2013-9-11 17:41
Any shop at KWS sell this ?

Kwun Tong is not convenient for me.....

SORRY 師兄!唔清楚!

-----

記得like我地facebook專頁!
http://on.fb.me/1cAx3QF
為各師兄提供最新資訊!

樓主| Dinballian 發表於 2013-9-12 12:26:44 | 只看該作者
貓仙人 發表於 2013-9-11 18:00
咁XV01....55mm岩唔岩用?

唔夠長!

-----

為各師兄提供最新資訊!

maxchow 發表於 2013-9-12 14:08:40 | 只看該作者
請問對應 双星邊隻長度:
正常 TRF 油壓 55mm?
M車 TRF 油壓 50mm?

對應到我就識搵 YR 取代 TRF 啦
 樓主| Dinballian 發表於 2013-9-12 15:00:47 | 只看該作者
無錯!

-----

為各師兄提供最新資訊!

可以用長油壓腳(波cap)頂住先
spawn1126 發表於 2013-9-12 21:11:55 | 只看該作者
可以星期六上黎買嗎?定係一至五先開?
garywong5368 發表於 2013-9-12 22:13:14 | 只看該作者
50mm   同55mm 有邊部份不同?筒長了?芯長了?彈弓有無長了?定係腳長了?
 樓主| Dinballian 發表於 2013-9-16 11:11:11 | 只看該作者
最後今天了, 多謝咁多位師兄支持!

-----

為各師兄提供最新資訊!