RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: carrc
打印 上一主題 下一主題
收起左側

又多2款TT02?

IBM 發表於 2013-8-8 17:04:23 | 只看該作者
1BM 發表於 2013-8-8 16:43
有類人見鍾意就會興至勃勃要買 , 只要興致勃勃起 , 一買就幾部, 但係一部都未必玩 ,  純享受收藏的滿足感,  ...

無錯師兄, 我就是這類人, 當年 TA04 和 TT01 我都買唔少, 都係一買買幾盒, 後來唔鐘意又賣晒

但我不知幾享受收藏的過程和樂趣,  其他人是無法體會的, 起碼我可興致勃勃起, 好過有些人興致勃勃唔起  

1BM 發表於 2013-8-8 21:08:55 | 只看該作者
IBM 發表於 2013-8-8 17:04
無錯師兄, 我就是這類人, 當年 TA04 和 TT01 我都買唔少, 都係一買買幾盒, 後來唔鐘意又賣晒

但我不知幾 ...

對呀對呀 玩乜都好, 最緊要有興致勃勃起的時候

Kevin8933 發表於 2013-8-8 22:04:53 | 只看該作者
1BM 發表於 2013-8-8 16:43
有類人見鍾意就會興至勃勃要買 , 只要興致勃勃起 , 一買就幾部, 但係一部都未必玩 ,  純享受收藏的滿足感,  ...

不過有啲人喺買返來拆散賣,車殼加呔鈴$250,車架$350,$電變&白pig $150 =$750不過就能用比外面散買較平的價幫到一啲有需要的人利人利己我都買過平嘢
1BM 發表於 2013-8-8 22:44:49 | 只看該作者
Kevin8933 發表於 2013-8-8 22:04
不過有啲人喺買返來拆散賣,車殼加呔鈴$250,車架$350,$電變&白pig $150 =$750不過就能用比外面散買較平 ...

此舉有貢獻 抵讚