RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: sean2013
收起左側

企pit位前你認為阻大家視線?

seasky 發表於 2013-8-1 22:23:59 | 顯示全部樓層
純講大家好, 應該唔係挨玻璃,離玻璃半步至一步最好。

大家企開半步,有啲位阻住左,有需要至企前少少,過左就退回原位,咁就大家都好。
liongoryeah 發表於 2013-8-1 22:27:31 來自手機 | 顯示全部樓層
sinman 發表於 2013-8-1 15:23
我就覺得放上扶手上面無問題,由頭到尾都睇到,亦都唔會張對手同支控打橫伸出外面掛 ...

師兄可能生得比較高,如果我隔離有人放對手同支控出玻璃外,就會比佢遮住左或右邊手臂灣,其實工房呢度有篇文有提及過呢樣野,叫人喺控台唔好將支控同對手放喺欄杆上,希望有此習慣嘅師兄門改一下吧
Noir.KAZE 發表於 2013-8-1 23:02:41 | 顯示全部樓層
liongoryeah 發表於 2013-8-1 22:27
師兄可能生得比較高,如果我隔離有人放對手同支控出玻璃外,就會比佢遮住左或右邊手臂灣,其實工房呢度有 ...

所以好多時都係有位都唔行埋去
因為乜都睇唔到=.="一陣tot車就真係T-T
liongoryeah 發表於 2013-8-2 11:17:27 | 顯示全部樓層
Noir.KAZE 發表於 2013-8-1 23:02

我會望下個師兄咩樣先,惡樣就真係避開佢,如果nice樣就會好好聲氣同佢講,要求佢放返隻手同支控入黎囉,多數師兄都會聽o既
tsfai 發表於 2013-8-2 12:02:46 | 顯示全部樓層
Noir.KAZE 發表於 2013-8-1 23:02

我就算玩緊都會停在安全地方然後換個第二個位