RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2293|回復: 13
收起左側

全新體驗

l0vebylok 發表於 2013-7-14 01:56:48 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
今晚同kevin仔一齊上MMS玩~
兩條友仔第1次上去又唔知點好似去錯地方咁
落到場又係到阻街
不過有咁多位師兄幫忙同教導
我諗下次我地兩個會再比心機放係架車到XD
點都好啦!!!多謝咁多位師兄>3<"
hehehahayeah 發表於 2013-7-14 10:20:21 | 顯示全部樓層
呵呵, 請問你地係唔係琴晚玩飄移既2位?  如果係, 我就係同你地一齊阻街個位啦! 你地幾時會再落場呀?  
 樓主| l0vebylok 發表於 2013-7-14 11:48:04 | 顯示全部樓層
未知牙 我地要有鬆時間先一齊上  哈
kevinchan520 發表於 2013-7-14 17:33:01 | 顯示全部樓層
哈哈~好開心啊~琴晚玩得好過引不過如果多幾位師兄一齊玩漂一定仲正~
講起真係好感謝琴晚幫我整中鈾個位師兄~同時好多謝在埸師兄既包容@_@~
 樓主| l0vebylok 發表於 2013-7-14 17:54:37 | 顯示全部樓層
kevinchan520 發表於 2013-7-14 17:33
哈哈~好開心啊~琴晚玩得好過引不過如果多幾位師兄一齊玩漂一定仲正~
講起真係好感謝琴晚幫我整中鈾個位師 ...

你架野都搞左好耐下
kevinchan520 發表於 2013-7-14 23:24:37 | 顯示全部樓層
無計架=0=未上去個陣我係電話都講左幾日話實大鑊架啦
 樓主| l0vebylok 發表於 2013-7-15 07:41:23 | 顯示全部樓層
哈!我有時間幾時都上得去嫁啦!!你睇下點啦
ken86 發表於 2013-7-25 00:56:12 | 顯示全部樓層
咁多位師兄,我都係剛剛入手miniz 玩飄移,請問mms在那我都想加入一齊飄
wing1203 發表於 2013-7-25 01:06:31 | 顯示全部樓層
ken86 發表於 2013-7-25 00:56
咁多位師兄,我都係剛剛入手miniz 玩飄移,請問mms在那我都想加入一齊飄

RCMMS車場地址
旺角, 廣東道 1123 號, 福安工廠大廈 4樓b
(豪華戲院旁)
4/F Flat B, Fok On Factory Building, 1123 Canton Road, Monkok
(next to the Dynasty Cinema)

MMS tel:67400524

營業時間:

星期一 ,二 全日休息
星期三至星期五 5:30 PM- 12:00 AM
星期六,日 3:00 PM - 12 AM

登錄/註冊後可看大圖

另一個車場
Club Track 車場地址
==============
地址: 九龍塘尾道 66-68 號褔強工業大廈 A 座 1408 室
(太子站 C2 出口, 雅蘭街李寶椿健康院斜對面, 步行約五、六分鐘)
(巴士、小巴在維景酒店附近落車, 步行約三至五分鐘)

電話: 27838084

營業時間
========
星期一 休息 (公眾假期除外)
星期二至五 下午二時至零晨二時
星期六 下午二時至零晨五時
星期日 下午二時至零晨二時
(* 會因應情況而定而延遲關門時間)
ken86 發表於 2013-7-25 01:36:17 | 顯示全部樓層
wing1203 發表於 2013-7-25 01:06
RCMMS車場地址
旺角, 廣東道 1123 號, 福安工廠大廈 4樓b
(豪華戲院旁)

thx 師兄,今個星期日上去玩下先
LAWRY 發表於 2013-7-26 11:36:42 | 顯示全部樓層
借問聲 上邊有無零件賣   ? 因為岩岩入左架蝸牛015  又唔識SET 又驚買錯野  想到時搵D  C兄指點下
kevinchan520 發表於 2013-7-26 14:08:00 | 顯示全部樓層
上面有零件買~
 樓主| l0vebylok 發表於 2013-7-26 19:31:25 | 顯示全部樓層
死仔!!!幾時得閒上去先- -"V
kevinchan520 發表於 2013-7-26 20:19:57 | 顯示全部樓層
月頭度啦!!