RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: OoCIRCUSoO
收起左側

新買回來就KO~EX-1 Ver.3..........仲要冇得換..... T_T

pd 發表於 2013-7-2 22:30:01 | 顯示全部樓層
咁要睇下你用V3的力量啦
Wayne~~ 發表於 2013-7-2 22:36:10 | 顯示全部樓層

玩 mini Z 可以講係冇得揀,只有 Ko 比較好,現時要揀只有揀唔用新 1 仔......1年內可以出 Ver 1..2...3,咁要唔要買過呢,一陣又...4...5...6....7...8...9.....10,咁點算好,最慘呢唔係叫升級,係修正.
dogondog 發表於 2013-7-2 22:54:59 | 顯示全部樓層
ken_wyleung 發表於 2013-7-1 23:55
你係壞車, 定係壞控?

其實係代理叫我攞去舖頭先﹐睇下壞乜。但去到同佢講﹐佢就叫我寫低乜嘢問題﹐就入咗個膠袋話代理送返嚟就通知我。我由始至終都唔知乜事。我唔知係咪同樓主同一間舖。不過佢連最基本嘢都唔做﹐我都唔會再同佢買貴嘢。
niwadaisuke 發表於 2013-7-2 23:53:37 | 顯示全部樓層
Wayne~~ 發表於 2013-7-2 22:36
玩 mini Z 可以講係冇得揀,只有 Ko 比較好,現時要揀只有揀唔用新 1 仔......1年內可以出 Ver 1..2...3, ...

係~所以黎緊我想換既話我都會揀新10仔
ken_wyleung 發表於 2013-7-5 16:56:10 | 顯示全部樓層
dogondog 發表於 2013-7-2 22:54
其實係代理叫我攞去舖頭先﹐睇下壞乜。但去到同佢講﹐佢就叫我寫低乜嘢問題﹐就入咗個膠袋話代理送返嚟就 ...

先要知壞乜? 車或是控?

你可以講比大家知壞乜嗎?

如果你都唔知, 可以找1 set 正常的車和控配對一下; 如果找不到, 可以到車場找掌櫃幫忙一下.

GOOD LUCK!

TOMY1988 發表於 2013-7-5 18:10:40 | 顯示全部樓層
都算樓主當我地係朋友...........肯話我地知.......

其實呢........電子野一直都唔幫佢地買.........
vickyrx7 發表於 2013-7-6 03:47:04 | 顯示全部樓層
我又覺得係代理問題係做到野 舖頭又洗乜怕瀨野
代理! 代理!   袋袋平安慢慢處理

什麼是代理商

代理商是代企業打理生意,不是買斷企業的產品,而是廠家給額度的一種經營行為,貨物的所有權屬於廠家,而不是商家。他們不是自己用產品,而是代企業轉手賣出去。所以“代理商”,一般是企業,指賺取企業代理佣金的商業單位。
dogondog 發表於 2013-7-6 10:32:39 | 顯示全部樓層
ken_wyleung 發表於 2013-7-5 16:56
先要知壞乜? 是車或是控?

你可以講比大家知壞乜嗎?

我有第二套就自己試咗先喇﹐就係無。所以先諗住(代理叫我)攞落去試下邊樣壞﹐但舖頭乜都唔做就將所有嘢送回代理。攞返嗰時問佢﹐佢話唔知﹐叫我自己返去試。所以我到而家都唔知壞乜。