RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: msl
打印 上一主題 下一主題
收起左側

老鼠軍團4號 ( TT-01 M)

Johnson_1984 發表於 2013-6-25 12:07:09 | 只看該作者

哈哈哈……我都係落58齒……不過我摩打齒用24..8.5T冇感冇刷係灣仔星期六同啲快車都有得玩吓!灣位有得鬥…不過直路距地開turbo就輸番……金屬都好過我而加嗰粒係用膠…又鬆又唔順……之前想放不過放唔出…但其實我都只係玩咗幾個月TT01m..改晒之後用低價放出去又有小小唔舍得……不景距都算係希有嘅四驅M車………所以留番黎當  Happy Firday遊下車河…所以換番黑白豬玩!!
 樓主| msl 發表於 2013-6-26 11:51:25 | 只看該作者

原來要將部TT-01好多零件移去部TT-01M才成事,
咁咪要廢咗部TT-01.....
豈有此理...........
limk2004 發表於 2013-6-26 15:40:32 | 只看該作者
索性改埋用TT01成SET肩 做大隻仔  
monsterken 發表於 2013-6-26 15:53:05 | 只看該作者
msl 發表於 2013-6-26 11:51
原來要將部TT-01好多零件移去部TT-01M才成事,
咁咪要廢咗部TT-01.....
豈有此理...........{: ...

阿生,啱啱醒起我有部07~~~
都算係四驅~~~
你毒我唔到~~~~
快啲砌好佢一齊落橋底片下~~~