RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2113|回復: 8
收起左側

嚴重投訴賣家: member kay1123

lawrencechan 發表於 2013-3-15 10:02:48 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
http://rc-evo.com/xbbs/forum.php ... p;page=1#pid2453947

都唔知係咪賣嫁, pm 又唔應, 回應個帖又唔覆, 唔賣就咪放出黎啦~
toto 發表於 2013-3-15 11:20:08 | 顯示全部樓層
可能去咗旅遊?
Chrischu33 發表於 2013-3-15 13:45:19 | 顯示全部樓層
ching, a lot of people doesnt check often, get used to it laa
kay1123 發表於 2013-3-15 17:45:47 | 顯示全部樓層
Ching..做人唔使咁幼稚架。。我hold左比人。。都可以唔一定要交待你知。。唔覆你就投訴我,,唔通我買野pm左個賣家。。佢唔覆我。。我又要學你咁(嚴重投訴) 個賣家咩!
kotaro2872 發表於 2013-3-15 18:42:03 來自手機 | 顯示全部樓層

系呢度買野只好抱平常心會好過D,hold到當然開心,hold吾到咪當慳返筆law,吾洗勞氣wo...
除非賣方應承左你而最後又甩你底就可以投訴,而家樓主你既情況個個都有機會遇到,咁吾通個個買方都要投訴賣方咩?
novafans 發表於 2013-3-20 23:04:46 | 顯示全部樓層
好多時唔止一個人有興趣,咁賣家只會揀啱價嘅人覆,好正常ge!
 樓主| lawrencechan 發表於 2013-3-27 09:45:53 | 顯示全部樓層

我只係想講, 如果你真係hold 佐比其他人, 咁咪當我唔夠其他ching 快手lo

但我pm 佐你 (3月13日), 你都覆下丫. reply post (3 月14日) 又唔應.

就算你唔覆都算, 你咪起個post 度寫hold 佐比人or sold lo~ 9 成9 ching 都會有咁既做法啦, 唔使等其他ching 再pm 嘛.

睇你做野有頭冇尾. 就知你咩人啦~ 見我complaint 你, 你就即刻話sold, 唉, 何苦呢

如果下次你會免費送車比人玩, 我第一個要, 拎完送比d 基層小朋友玩, 幫你積陰得.

Chrischu33 發表於 2013-3-27 10:30:14 | 顯示全部樓層
ching, 做人唔使咁小氣 laa u have to get used to not receiving pm back....about 40% of my pms are ignored, do i write a post for each one?
 樓主| lawrencechan 發表於 2013-3-27 12:35:38 | 顯示全部樓層
我都明白咁多位ching 所講既, 所以都算lu~