RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3179|回復: 9
收起左側

有車冇遙控 有得睇冇得玩

p1501234 發表於 2012-11-27 00:08:26 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
個FD送左架車比我 係Iwaver FM 1/24 Digital Proportional RC Mini 4WD Bigfoot (Blue)
http://www.play-asia.com/paOS-13-71-16d-49-zh-70-33fb.html
http://www.alibaba.com/product-gs/208751640/et_iw05_1_24_rc_mini.html
但佢搵唔到遙控
想問下可以係邊到配得返同埋要幾錢
THX

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

min 發表於 2012-11-27 00:39:22 | 顯示全部樓層
正常27AM摇控ok
 樓主| p1501234 發表於 2012-11-27 00:57:50 | 顯示全部樓層
佢粒野寫住 AM27.195MH
如果拎埋架車去廣華街 係咪一定有得配
G4guy 發表於 2012-11-27 11:33:02 | 顯示全部樓層
p1501234 發表於 2012-11-27 00:57

yes!!!!!!!!!!!!!!!!
一匹狼 發表於 2012-11-27 13:09:24 | 顯示全部樓層
p1501234 發表於 2012-11-27 00:57

同D師兄隨便收支AM控啦無謂多作投資

架車吾知幾時壞
白豬車手 發表於 2012-11-27 22:40:05 | 顯示全部樓層
去2手區徵求LA
jchan 發表於 2012-11-28 15:33:00 | 顯示全部樓層
i have futaba 2ph am control ....very new ...i can sell u in cheaper..if u find u fit in u r car...
 樓主| p1501234 發表於 2012-11-28 20:11:32 | 顯示全部樓層
多謝咁多位師兄提點
決定係二手區徵隻
faikeehk 發表於 2012-12-3 19:49:56 | 顯示全部樓層
我有多呀送枝比你
 樓主| p1501234 發表於 2012-12-4 00:02:55 | 顯示全部樓層
faikeehk 發表於 2012-12-3 19:49
我有多呀送枝比你

多謝師兄好意
我50蚊收左技控返黎 發覺用唔到
睇黎都要出KWS配先得