RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 5330|回復: 32
收起左側

執好野未, 執好就出發喇

Jazz_Wan 發表於 2012-9-23 00:36:36 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

用力

用力

俾d力啦, 未食飯牙

俾d力啦, 未食飯牙

yes sir

yes sir

ckeck過, 架車冇問題

ckeck過, 架車冇問題

有發現

有發現

車, 原來係滑板

車, 原來係滑板

出發

出發

達人 發表於 2012-9-23 01:31:28 | 顯示全部樓層
有錢人啲車係靚啲
arigato 發表於 2012-9-23 02:02:59 | 顯示全部樓層
好正,好似睇緊漫畫禁
ASARO 發表於 2012-9-23 08:43:25 | 顯示全部樓層
D焊位靚到
kenyywong 發表於 2012-9-23 09:58:05 | 顯示全部樓層
好正. 另外部D90上山操多D仲更力迫真.  
周百通 發表於 2012-9-23 11:59:05 | 顯示全部樓層
型呀,部車好新。
 樓主| Jazz_Wan 發表於 2012-9-23 15:07:11 來自手機 | 顯示全部樓層
ASARO 發表於 2012-9-23 08:43
D焊位靚到

冇辦法啦,我好粗老,我驚整爛
 樓主| Jazz_Wan 發表於 2012-9-23 15:10:01 來自手機 | 顯示全部樓層
kenyywong 發表於 2012-9-23 09:58
好正. 另外部D90上山操多D仲更力迫真.

部車遲早俾我吹殘架啦
ASARO 發表於 2012-9-23 18:54:16 | 顯示全部樓層

你粗唔粗老我無興趣想知
我寧願你去買個防滾架,好過自己焼
其實你做得好靚架啦;比著係我,就唔會放上綱比人....;P
nicelyman 發表於 2012-9-23 19:57:24 | 顯示全部樓層
不得了~
 樓主| Jazz_Wan 發表於 2012-9-23 20:07:11 來自手機 | 顯示全部樓層
ASARO 發表於 2012-9-23 18:54
你粗唔粗老我無興趣想知
我寧願你去買個防滾架,好過自己焼
其實你做得好靚架啦;比著係我,就唔會 ...

有咩問題呢,我又唔係要賣呢架車?做得好唔好係我既事,
架車我拎黎撞的,做得咁好做咩?唔係好似你咁擺做多過玩,
你部車做景品車就一流喇,我唔似得你咁show晒d parts出黎囉,
我話我我自己粗老,即係話我唔錫住架車玩,焊得少錫,一次反車就byebye, 整黎做mud? 我呢d 冇手工可言的diy 人對你呢d人只係係網上訂parts返黎抄埋一碟既人黎講,係差很遠架喇,你咁有錢,點夠你玩呀,識上網賣野既人,都識抄埋一碟架喇,有咩特別?你d車人人都有一架!仲有我呢架pick up,係我用d垃圾parts整的,你覺得好靚嗎?我就覺得好垃圾
, 你喜愛的rc4wd呢?好似以賤價賣出左wor?收你架車返黎個ching就惨喇,架車未上到山腰就掃晒波箱齒,如果我係你既話就唔會賣車囉,你係神,我係民,點都係你勁,你d車最好,最靚
,大家價值觀不同,我都唔想同你呢d神級人討論,費事降低你既智慧,如果你係善意留言,我很歡迎,但如果專貴閣下係不喜歡的,那你可以當見唔到呢個post
takuma 發表於 2012-9-23 20:10:23 | 顯示全部樓層
ching....好像真...好靚
ASARO 發表於 2012-9-23 22:02:52 | 顯示全部樓層
Jazz_Wan 發表於 2012-9-23 20:07
有咩問題呢,我又唔係要賣呢架車?做得好唔好係我既事,
架車我拎黎撞的,做得咁好做咩?唔係好似你咁擺 ...

錢就個個都有,睇下多定少!你唔駛緊張,我唔係同你講錢。我知你地大把。
睇黎你都唔明我講咩!我笑你咩,禁大反應!
我話緊你唔識燒焊就咪post上網啦!
仲有呀!我d車如何都唔關你事,事關我無需要放上網比人睇比人笑比人評論比D擦鞋仔話靚唔靚!
最尾一句啦,你認為我係惡意都冇辨法,你Post得上來,就預咗俾人批評,我唔係擦鞋仔,有咩實話我照講姐。
 樓主| Jazz_Wan 發表於 2012-9-23 22:44:39 來自手機 | 顯示全部樓層

垃圾人人都有, 睇下平價垃圾定係有一陣銅臭未既垃圾, 你唔洗緊張, 我唔係明示或暗示你果d係銅臭垃圾,
睇黎你唔明我講咩wor! 我冇笑你d車, 我笑你訂d parts返黎以自以為好威, 其實好低能, 用咁多錢訂果d parts, 整完架車出來, 原來係唔行得, 笑死人! 我冇認為神人你係惡意wor,唔洗咁大反應,我冇唔俾你講野wor,
景品神人,我個架唔係燒出來的,我d車如何都唔關你事,事關我冇放上網賣冇害人,俾人笑到面黃,你d車講到天下無敵,玩親就知費柴又冇力,一文都不值,又要龜縮係屋企樓下轆狗屎,轆完自我感覺良好, 你架野行左幾多KM? 訂part屎你就叻,擺架唔玩得既景品車上網賣你就叻,遙控車唔岩你架喇,你去切靜態模型啦
最尾果句啦,他朝神體也相同
達人 發表於 2012-9-23 23:44:48 | 顯示全部樓層
唔識燒焊就唔可以post上網???
 樓主| Jazz_Wan 發表於 2012-9-23 23:46:36 | 顯示全部樓層
ASARO 發表於 2012-9-23 22:02
錢就個個都有,睇下多定少!你唔駛緊張,我唔係同你講錢。我知你地大把。
睇黎你都唔明我講咩!我笑你咩 ...

老實講, 我都覺得唔靚, 不過我玩車唔係錫車, 成日反, 焊得靚真係好2斷, 講完
達人 發表於 2012-9-23 23:49:48 | 顯示全部樓層
果部4驅車我親眼見到連最易既橫洲山都玩唔到,上第一個小山已經要抬車回家
 樓主| Jazz_Wan 發表於 2012-9-23 23:52:44 | 顯示全部樓層
達人 發表於 2012-9-23 23:44
果部4驅車我親眼見到連最易既橫洲山都玩唔到,上第一個小山已經要抬車回家???

祂自以為永遠是對的
 樓主| Jazz_Wan 發表於 2012-9-23 23:58:40 | 顯示全部樓層
達人 發表於 2012-9-23 23:49
果部4驅車我親眼見到連最易既橫洲山都玩唔到,上第一個小山已經要抬車回家 ...

你要註明, 佢自以為(外國版)既rc4wd果部4驅車我親眼見到連最易既橫洲山都玩唔到,上第一個小山已經要抬車回家
咁咪叫勁囉
達人 發表於 2012-9-24 00:03:15 | 顯示全部樓層
算啦~!去果面睇人攞第二啦~!到此為止喇