RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2058|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

油車轉玩電車....有咩介紹

sitwy 發表於 2012-8-16 01:30:48 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
hihi...
油車轉玩電車....有咩介紹?
想去JV 玩, 依家d jv C hing 玩開咩車?

油車搵地方玩真係好煩.....都係電車方便d....
vash 發表於 2012-8-16 02:04:24 | 只看該作者
依家d jv C hing 玩開 1/10 Touring Car or 1/12 Pan car.
Chrischu33 發表於 2012-8-16 02:15:33 | 只看該作者
my reccomendation:
$1000 以下.......s zero
$2000 以下.......TA06pro
$3000 以下.......serpent s411
$4000 以下.......xray T3 2012
$5000 以下.......TRF 417
睇吓你想洗幾多.......玩開油車都應該有經驗
Noir.KAZE 發表於 2012-8-16 09:57:24 | 只看該作者
2千中仲可以諗Photon EX,VBC Wildfire,ARC 10
 樓主| sitwy 發表於 2012-8-16 10:44:18 | 只看該作者
我都係想平平地玩....$1000 以下.......s zero 岩我啊.... esc + motor, 要預多小錢?

其實我幾鍾意1/12 車....
Noir.KAZE 發表於 2012-8-16 10:46:14 | 只看該作者

1000以下係車架定全set?
全set冇可能買到1手.......
2手都有d窄.....
 樓主| sitwy 發表於 2012-8-16 10:58:09 | 只看該作者
.$1000 以下 for 車架....
Noir.KAZE 發表於 2012-8-16 11:01:15 | 只看該作者
咁S Zero岩哂你
tekin708 發表於 2012-8-16 12:18:28 | 只看該作者
Top Photon EX and VBC Wildfire-good choice
帆船 發表於 2012-8-17 17:27:41 | 只看該作者
$6XX 的   FGX formula
kin1985ty 發表於 2012-8-17 17:44:57 | 只看該作者
sitwy 發表於 2012-8-16 10:44
我都係想平平地玩....$1000 以下.......s zero 岩我啊.... esc + motor, 要預多小錢?

其實我幾鍾意1/12 車 ...

12 仔... 蛇仔1750 阿蘇士1500 好盈ESC 800~1300 魔打 300~ 700
老千 發表於 2012-8-17 18:19:23 | 只看該作者
S Zero吾好買。啲膠件吾掂,换下換下都夠買一部VBC。我都用緊,過來人。(正雞肋)