RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 5749|回復: 38
打印 上一主題 下一主題
收起左側

ARC R10 新手初砌 Day6 新車殼

新手001 發表於 2012-7-10 15:39:55 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

買左新 Blitz 車殼 唔知從何入手
尚未set 車
等朋友指教
hinjohn246 發表於 2012-7-10 15:57:27 | 只看該作者
good,where the shell and how much??
Bleed.Kaga 發表於 2012-7-12 11:12:01 | 只看該作者
建議版主將E D無野討論既帖子, 放去第二個版面, 純綷廣告囉
 樓主| 新手001 發表於 2012-7-12 12:33:33 | 只看該作者

回復 Bleed.Kaga 的帖子

c兄 請勿莽下判斷, 洗用文字暴力
你唔喜睇我概post 可以唔click入黎睇
你又要留言 代表又要追住睇又要鬧人落廣告,不明白你的心態
若我係打手的話 算成功吧 廣告已植入你腦

-我所談的都是電車相關的 ,與其他開箱文冇分別 , 只是用上blog形式 砌車的過程share比大家睇 (只不過不是雙星 ,Xray等 hit 車)
-我的post 沒有重複 舊post, 而是有更新的相
-廣告? 何以見得? 大家的人頭像用左牌子logo or 車相 算廣告嗎? 你又為高智能方程式宣傳嗎?
-若我所出的post係廣告,應該其他c兄 與你反應一樣 對我post反感, 但我幾個post total 6千個view 咁代表, 大家都感興趣 有給力的。
我雖然是RC新手, 但不是第一日做人處事
<慎言>

丘比凸 發表於 2012-7-12 13:11:47 | 只看該作者

-若我所出的post係廣告,應該其他c兄 與你反應一樣 對我post反感, 但我幾個post total 6千個view 咁代表, 大家都感興趣 有給力的。.

..............我同師兄一樣反感 吾出聲代表認同你?
頭幾日都見你新來忍下你
點知你得串進尺,開到第6....你不如每粒螺絲為佢開個post記念
只係見有其他師兄出過聲你都覺得自己岩
姐係講多無謂 今次見你咁講 終於忍吾住表達下意見
吾明點解要分幾廿百個post來講同一樣野
浪費伺服器資源
開一個post不停更新咪得
想人一下睇到可以編輯來改標題係第幾頁第幾樓有更新
有興趣就自然會入去睇啦'
BTW我覺得你應該吾係打手吾係廣告
只係一個自我自負自以為事煩的新玩家

s.y.kwok 發表於 2012-7-12 13:53:33 | 只看該作者

本來諗住提過你一次就算,
點知你仲要繼續黎。
同一個人,同一部車,第六個post喇。
冇其他師兄小你?
六千幾人好恨睇你部3000銀嘅台灣車?
唔係第一日做人又點?
你自己認為啱就得?
喺呢度先唔講做人,
你嘅行為嘅自私,自負。
你正正浪費緊大家嘅資源。
仲要大條道理,
香港就真係多得你呢種人
Lotus 發表於 2012-7-12 13:56:31 | 只看該作者
拿拿聲噴完殼去放車講下感受好過啦,一部車開6題目廣告
Lotus 發表於 2012-7-12 14:01:49 | 只看該作者
ARC R10 新手初砌 Day7 新車花
ARC R10 新手初砌 Day8 新車呔
ARC R10 新手初砌 Day9 新天線管
ARC R10 新手初砌 Day10 家中試車
ARC R10 新手初砌 Day11 樓下試車
ARC R10 新手初砌 Day12 JV試車
ARC R10 新手初砌 Day13 JV set車
ARC R10 新手初砌 Day14 JV 炒車
ARC R10 新手初砌 Day15 準備換車
Lotus 發表於 2012-7-12 14:06:05 | 只看該作者
睇完day 5以為day6去玩緊,點知仲係度講個殼,都唔知你係米這車的hk區獨家代理sell士仔
<慎言>
<慎言>
<慎言>
Lotus 發表於 2012-7-12 14:07:32 | 只看該作者
s.y.kwok 發表於 2012-7-12 13:53
本來諗住提過你一次就算,
點知你仲要繼續黎。
同一個人,同一部車,第六個post喇。

講得好
Chrischu33 發表於 2012-7-12 14:30:24 | 只看該作者
我都開始覺得新手001好O煩
Chrischu33 發表於 2012-7-12 14:33:48 | 只看該作者
以為自己有架ARC R10大曬,亂開post, 扮做review咁
s.y.kwok 發表於 2012-7-12 14:46:05 | 只看該作者
Chrischu33 發表於 2012-7-12 14:33
以為自己有架ARC R10大曬,亂開post, 扮做review咁

而家已經第六個post,
仲要係未落地...........
Bleed.Kaga 發表於 2012-7-12 14:53:16 | 只看該作者
噢, 搞到貢大回響添...

我個句唔係比樓主新手001睇, 查實係比版主睇
引用樓主的語句...."你唔喜睇我概POST(留言), 可以唔click入黎睇"

哈哈哈....
s.y.kwok 發表於 2012-7-12 15:01:35 | 只看該作者
我都相信樓主唔係打手,
如果唔係邊會連sensor線係乜野黎
不過佢自私又自大嘅行為好令人反感囉
1312 發表於 2012-7-12 15:05:27 | 只看該作者

樓主不如6日group埋一齊,確係有點令人對ARC產生反感,這車新手只會買,老手怎會買台仔車,部車好不好也不能憑新手報告作準
beebone 發表於 2012-7-12 15:05:58 | 只看該作者
咁可以一路寫落去。 Day 167, 168, 169.............
garywong5368 發表於 2012-7-12 15:23:31 | 只看該作者
好明顯係寫手,你地睇下相片由第三者影
Chrischu33 發表於 2012-7-12 15:28:44 | 只看該作者

REMEMBER 新手001 SAID DAY3 心情好 DOWN
                                      DAY5 心情極佳
大佬你想點呀???
beebone 發表於 2012-7-12 15:46:09 | 只看該作者
Chrischu33 發表於 2012-7-12 15:28
REMEMBER 新手001 SAID DAY3 心情好 DOWN
                                      DAY5 心情極佳
大佬你想 ...

即係座緊過山車囉