RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3908|回復: 16
收起左側

投訴賣家 fn13803

MCV20 發表於 2012-6-29 18:35:21 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
http://bbs.rc-evo.com/forum.php? ... &extra=page%3D1

我已 pm 賣家, 亦得到賣家電話回覆約好今日交收, 之後賣家再發信息比我話今日交收唔到, 不過轉頭見佢已經轉左做 "Sold"

此人亦有被其他版友投訴, 請版主跟進 !

http://bbs.rc-evo.com/forum.php? ... &extra=page%3D4
chanknono 發表於 2012-6-29 20:39:33 | 顯示全部樓層
C兄有人出高價過你,緊係放你飛機la。
你試下同佢講岀多一百,佢立刻出現
 樓主| MCV20 發表於 2012-6-29 21:04:14 | 顯示全部樓層
回復 chanknono 的帖子

佢話因為唔想再其他人 pm 佢, 所以轉左做 SOLD 喎 (有 hold 唔用).

有 d 人真係好得意, 自己 d 思想同行為白痴, 以為其他人都會係咁 !
chanknono 發表於 2012-6-30 00:35:40 | 顯示全部樓層
c兄你咪信下佢囖,正所謂;一樣米養百樣人。
 樓主| MCV20 發表於 2012-6-30 10:38:22 | 顯示全部樓層
回復 chanknono 的帖子

唯有係咁啦 !
kotaro2872 發表於 2012-6-30 13:22:43 | 顯示全部樓層
識放唔識賣.....放泥拓咩....不如唔好放
 樓主| MCV20 發表於 2012-6-30 17:55:59 | 顯示全部樓層
回復 kotaro2872 的帖子

學版友 chanknono 話齌, 佢里 d 人先識賣野 !
Chrischu33 發表於 2012-6-30 22:56:30 | 顯示全部樓層
did he say he wont sell to u?
 樓主| MCV20 發表於 2012-6-30 23:30:53 | 顯示全部樓層
回復 Chrischu33 的帖子

你覺得佢仲會完成交易 ?
Chrischu33 發表於 2012-6-30 23:35:55 | 顯示全部樓層
回復 MCV20 的帖子

probably not
fn13803 發表於 2012-7-5 15:21:43 | 顯示全部樓層
謝謝版主提醒:
以下是本人作出聲明:

1) 本人從來沒有聲稱或同意與MCV20作出指定的日期和地點交易;
2) 本人有權修改主題內容或買賣方向並不需與MCV20作出任何交代;
3) 本人保留任何人仕在這版上對本人作出人身攻擊的評論
 樓主| MCV20 發表於 2012-7-5 20:22:43 | 顯示全部樓層
AMAT, whatsapp 對話記錄可唔可以用黎做證據 ?
Chrischu33 發表於 2012-7-5 20:25:34 | 顯示全部樓層
回復 MCV20 的帖子

post here for us to see see to judge la
albertau2011 發表於 2012-7-6 10:41:14 | 顯示全部樓層
Bleed.Kaga 發表於 2012-7-13 09:35:04 | 顯示全部樓層
MCV20 發表於 2012-6-29 18:35
http://bbs.rc-evo.com/forum.php?mod=viewthread&tid=262321&extra=page%3D1

我已 pm 賣家, 亦得到賣家 ...

工房二手買賣, 睇你好不好彩, 算吧啦
Blacklist佢同公告工房ching, 以防E類耍手段既XX就好啦
中國有一種神奇文化, 就是同一個字, 不同的人看, 就會有不同解釋
 樓主| MCV20 發表於 2012-7-13 11:06:54 | 顯示全部樓層
回復 Bleed.Kaga 的帖子

無錯, 所以我都費時再擺 whatsapp d 對話內容出黎. 有人係要唔認嘅, 你講咩都無用.

類似嘅情況亦唔止我一個投訴佢, 公道自在人心, 正所謂, 人在做, 天在看.