RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2988|回復: 5
收起左側

問 KO RF-901SM 及 KO RF-901S

airtrek_k01 發表於 2012-2-1 15:04:33 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

想買一支 EX-1UR 控制 1:10 及 Mini-Z,是否要另買一個 KO RF-901SM for Mini-Z,及多一個KO RF-901S for 1:10 接收 (e.g. KR-408S)

有無平價D既方案 ? 謝謝!
surftl 發表於 2012-2-1 16:20:02 | 顯示全部樓層
要一支走天涯係要付出的,這個最好的配答,貴小小庶但係吳洗買多支控,我都係用依個配套
 樓主| airtrek_k01 發表於 2012-2-1 16:38:49 | 顯示全部樓層
Yinbb 發表於 2012-2-2 11:31:01 | 顯示全部樓層
surftl 發表於 2012-2-1 16:20
要一支走天涯係要付出的,這個最好的配答,貴小小庶但係吳洗買多支控,我都係用依個配套

CHING, 咁如果EX5UR又配唔配到 1/10 AND MINI Z? 要加的芒組又用咩型號? 其實應該係問,又邊隻控O既配搭組合,可以玩晒MINI Z 和1/10? 最好係入門級啦。請指教!!! THXTHX
surftl 發表於 2012-2-2 14:32:33 | 顯示全部樓層
吳好意思依層我沒有資料,個人意見係如果長缐玩的話,不如買套好d,就算放出去都係相對地高d.
 樓主| airtrek_k01 發表於 2012-2-3 00:04:23 | 顯示全部樓層
surftl 發表於 2012-2-2 14:32
吳好意思依層我沒有資料,個人意見係如果長缐玩的話,不如買套好d,就算放出去都係相對地高d.

同意!我開始玩時,平平地買左 FS-GT3B,依家想換 PL3/PL4,結果又浪費左幾百大洋 ...