RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: michaelchang830
收起左側

Fw 06 在怠速時向前冲冲地,要教什麼油針

beebone 發表於 2012-1-12 14:34:01 | 顯示全部樓層
beebone 發表於 2012-1-12 14:59:53 | 顯示全部樓層

呢位Mann朋友, 到此為止, 唔好影響其他人,呢度你就咁好火玩車就死哂火! 癈話請少講, 總之你報價8仔我O俾報名費依然生效,10仔照陪你玩, 唔怕輸車至怕你唔到!
O俾返多少體育精神出O黎, 各大高手都會支持你的。
tllau 發表於 2012-1-12 15:16:46 | 顯示全部樓層
William Chu 連屋企都無人同你講野, 咪多D係度打飛 X 囉 ! 廣華街疴屎果個等埋你, 去 X 啦.
beebone 發表於 2012-1-12 15:33:40 | 顯示全部樓層
tllau 發表於 2012-1-12 15:16
William Chu 連屋企都無人同你講野, 咪多D係度打飛 X 囉 ! 廣華街疴屎果個等埋你, 去 X 啦.

你都係無得救
tllau 發表於 2012-1-12 18:19:29 | 顯示全部樓層
William Chu 火星等你去救援呀 !  去 X 啦 ! 唔怪得無朋友隨處打 X 機
beebone 發表於 2012-1-13 00:47:53 | 顯示全部樓層
tllau 發表於 2012-1-12 18:19
William Chu 火星等你去救援呀 !  去 X 啦 ! 唔怪得無朋友隨處打 X 機

真係好有火既50后
tllau 發表於 2012-1-13 14:11:21 | 顯示全部樓層
beebone 發表於 2012-1-13 00:47
真係好有火既50后

William Chu 係囉! 記得著住你果係賴屎褲係度打 X 機啦 ! 大把錢的小學鷄厘度無人敢笑架
beebone 發表於 2012-1-13 17:12:42 | 顯示全部樓層
tllau 發表於 2012-1-13 14:11
William Chu 係囉! 記得著住你果係賴屎褲係度打 X 機啦 ! 大把錢的小學鷄厘度無人敢笑架

點解講極都係:
﹣孖寶兄弟
﹣火箭人
﹣打X機
- 神

總唔講O下:
﹣我報8仔
﹣你報10仔呀, 好丫我操多D揸快D
之類既O野。

真係無人明你想講咩, 由其你呢句“著住你果係賴屎褲係度打 X 機" , 你想講”果條“嘩? 同埋著住褲點打X機呢? 咁高難度你一定A1. 唔好誤會, 係頭條A1.