RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3761|回復: 23
收起左側

Capricon 1/10

twa11 發表於 2011-8-2 19:33:40 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
請問ching,廣華街有冇Capricon 1/10 on road 車賣 & how much?
beebone 發表於 2011-8-2 19:49:49 | 顯示全部樓層
呀,架架你都話買
mathew97726 發表於 2011-8-2 19:57:18 | 顯示全部樓層
 樓主| twa11 發表於 2011-8-2 19:57:25 | 顯示全部樓層
鍾意咪買囉
beebone 發表於 2011-8-2 19:59:00 | 顯示全部樓層
msfone7w 發表於 2011-8-2 20:44:05 | 顯示全部樓層
上16樓睇下有無得訂!
garywong5368 發表於 2011-8-2 21:25:44 | 顯示全部樓層
註冊時間2011-7-30 架架你都話買
beebone 發表於 2011-8-2 23:21:42 | 顯示全部樓層
garywong5368 發表於 2011-8-2 21:25
註冊時間2011-7-30 架架你都話買

Yes, 佢話"佢"個friend禁止發言喎, 個口肯定發炎
http://bbs.rc-evo.com/forum.php?mod=viewthread&tid=224669&extra=page%3D1
八旗統帥 發表於 2011-8-2 23:49:41 | 顯示全部樓層
回復 twa11 的帖子

哈.老兄.佢地唔信你車多.其實你未開合果D都夠你玩多十年八載.唔好買新車啦.玩埋屋企果D先啦.
beebone 發表於 2011-8-3 00:04:02 | 顯示全部樓層
八旗統帥 發表於 2011-8-2 23:49
回復 twa11 的帖子

哈.老兄.佢地唔信你車多.其實你未開合果D都夠你玩多十年八載.唔好買新車啦.玩埋屋企果D ...

我信我信, 阿扯旗統帥.
可能佢O岩O岩砌起架710準備玩, 問定都O岩, 遲成年至問KWS有無C01賣.
serpentkkk 發表於 2011-8-3 14:09:11 | 顯示全部樓層
回復 beebone 的帖子

佢唔係叫扯旗統師佢係神操啲兄弟,我諗佢都係幫兄弟不過可能講嘢或形式用錯吧,大家都係玩車唔駛信唔信的,不過用錢式見人見智啦,佢地都係問嘢又唔係嗌交   識就答唔知可以唔答人人去工房都係志同道合者,你可能係油車的權威知識比人多你咪當幫吓人囉。你條八旗未同我比試就賣咗隻羊有冇攪錯呀,不過我﹃banned}有機會入黎射你攞有!
beebone 發表於 2011-8-3 14:41:43 | 顯示全部樓層
serpentkkk 發表於 2011-8-3 14:09

佢唔係叫扯旗統師佢係神操啲兄弟,我諗佢都係幫兄弟不過可能講嘢或形 ...

幫人定價? 唔做. 自己去KWS問都懶
serpentkkk 發表於 2011-8-3 15:14:06 | 顯示全部樓層
你這樣講都唔係錯·入去鋪頭問吓都懶,我諗佢真係有鋪頭恐懼症
beebone 發表於 2011-8-3 15:17:55 | 顯示全部樓層
serpentkkk 發表於 2011-8-3 15:14
你這樣講都唔係錯·入去鋪頭問吓都懶,我諗佢真係有鋪頭恐懼症

好嚴重ga wor.............
加埋鋪頭跌錢症, 真係死人ga wor
serpentkkk 發表於 2011-8-3 16:57:15 | 顯示全部樓層
係ga不過跌唔跌錢就見仁見智
八旗統帥 發表於 2011-8-3 20:48:17 | 顯示全部樓層

我知個車友無吹水幫佢表明下得罪左你??要幫我改名????我都可以講你個頭像似我街口個乞丐得唔得??????玩車唔好下下攻擊人.多幾個朋友玩車都開心d啦老兄
八旗統帥 發表於 2011-8-3 20:59:48 | 顯示全部樓層
回復 serpentkkk 的帖子

我點會好意思唔講野.呀蛇兄發貼果日.我剛剛同佢吹完.蛇兄問我換咩車.我話應該換Capricon 1/10.所以佢呢貼可能係幫我搵資料.我幾唔好意思呀.
八旗統帥 發表於 2011-8-3 21:07:51 | 顯示全部樓層
回復 serpentkkk 的帖子

短期內都無時間玩車架喇.第二間物流公司o岩o岩先開.呢幾日開始運作.樣樣野都要睇實.又驚d貨量同d手足人數唔配合,等d手足做定晒先慢慢再搵車玩啦.
serpentkkk 發表於 2011-8-3 22:14:21 | 顯示全部樓層
甘我咪等吓先囉,我好等得。        至要你仲係橫洲玩車就一定再見到你。
beebone 發表於 2011-8-3 22:36:32 | 顯示全部樓層
八旗統帥 發表於 2011-8-3 20:48

我知個車友無吹水幫佢表明下得罪左你??要幫我改名????我都可以講你個頭像似我街口個乞 ...

係喎,個頭像真係乞兒喎,乞兒有咩問題?你個真名真係叫扯旗統帥咁形