RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 小龍
收起左側

JV F1 早場大集合!

kevin-ysl 發表於 2011-8-6 22:55:01 | 顯示全部樓層
KRKRKR 發表於 2011-8-6 23:00:12 | 顯示全部樓層
回復 RC881 的帖子

明朝來不倒,我都有架在預備中,咁應該有三十一架!我都係冇糖7up果邊!下一次!
RC881 發表於 2011-8-6 23:24:34 | 顯示全部樓層
KRKRKR 發表於 2011-8-6 23:00
回復 RC881 的帖子

明朝來不倒,我都有架在預備中,咁應該有三十一架!我都係冇糖7up果邊!下一次!

好呀C兄 , 下次啦
RC881 發表於 2011-8-6 23:27:59 | 顯示全部樓層
RC881 發表於 2011-8-6 21:41
嘩.....真係好狼呀 , 隻殼好正  , 明天我同個fd都加入周日早場F1 白豬仔大隊 , 各位C兄多多指教!

用17.5T 開大d個turbo , 玩F103都唔慢架
levinng 發表於 2011-8-7 14:54:01 | 顯示全部樓層
今朝早埸, 小第係左排第五架黃色lotus.  多多指教.

2011-08-07 10.16.25.jpg

joesheng 發表於 2011-8-7 14:59:56 | 顯示全部樓層
嘩.....好正...好好feel呀~
sex8088 發表於 2011-8-7 14:59:58 | 顯示全部樓層
any video?  many car , easy accdient! i aslo want to join but too early. 壯觀 x2
feihome1 發表於 2011-8-7 15:11:53 | 顯示全部樓層
levinng 發表於 2011-8-7 14:54
今朝早埸, 小第係左排第五架黃色lotus.  多多指教.

陣容頂盛!勁呀!
吃喝玩樂 發表於 2011-8-7 15:29:59 | 顯示全部樓層
22架f-1…比我地m車多好多,下星期曰我都要加入
alanchow03 發表於 2011-8-7 15:38:15 | 顯示全部樓層

等我! 我就入會

video like this is great.

http://www.youtube.com/watch?v=1Odgo7WO1HU&feature=channel_video_title

manman1999 發表於 2011-8-7 17:44:07 | 顯示全部樓層
跑得好像真
hing830 發表於 2011-8-7 17:52:04 | 顯示全部樓層
想問C HING 104W同F104有咩分別
RC881 發表於 2011-8-7 17:59:45 | 顯示全部樓層
今日JV的F1 早場大集合真係好過引呀 , 無論靜態/動態 都一樣咁像真 , 由其是二十幾部F1一部接住一部咁出車 , 好正
以下同大家分享幾張大合照 , 排頭位近鏡頭果位C兄隻公仔無左塊面 , 我幫你加番個正常頭仔啦

nick111 發表於 2011-8-7 18:08:34 | 顯示全部樓層
好過引呀!!
manman1999 發表於 2011-8-7 18:12:17 | 顯示全部樓層
RC881 發表於 2011-8-7 17:59
今日JV的F1 早場大集合真係好過引呀 , 無論靜態/動態 都一樣咁像真 , 由其是二十幾部F1一部接住一部咁出車  ...

即刻形仔哂
feihome1 發表於 2011-8-7 18:13:08 | 顯示全部樓層

我都好想join你地呀!

吃喝玩樂 發表於 2011-8-7 15:29
22架f-1…比我地m車多好多,下星期曰我都要加入

CHing!你就好啦!下星期就有得玩!我要月中先開始有時間呀!慘!
d.s 發表於 2011-8-7 18:13:53 | 顯示全部樓層
今早小弟在場目睹,的確壯觀!!
啱啱落場都立刻收車讓路返看台睇F1~
不過,本以為會一齊起步,但原來係自由起步,
感覺既失望,又可惜.....
feihome1 發表於 2011-8-7 18:20:49 | 顯示全部樓層
d.s 發表於 2011-8-7 18:13
不過,本以為會一齊起步,但 ...

咁如果咁多架一齊起步,咁咪重壯觀。
feihome1 發表於 2011-8-7 18:20:57 | 顯示全部樓層
d.s 發表於 2011-8-7 18:13
不過,本以為會一齊起步,但 ...

d.s 發表於 2011-8-7 19:03:44 | 顯示全部樓層
feihome1 發表於 2011-8-7 18:20

我就係以為係,所以立刻收車讓路,殊不知.....