RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 6246|回復: 21
收起左側

Dnano & Mini-Z 同樂月 (新)規則&聲明 v1.2

photocatcher 發表於 2011-6-11 00:38:29 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
RULE & Statement v1.2 車場規則&聲明 v1.2  
1.  *Every user must record ID for Security.玩家必須登記身份証(eg:k8090xx(x))以作保安理由。
2. *Tire water is ban.嚴禁使用呔水。
3. *No Smoking.嚴禁吸煙。
4. *Keep Cleaning.請保持場地清潔。
5. *Please be Careful Personal Items.請小心個人物品。
6. *Forbids any theft situation and behavior and the consequences.嚴禁任何偷竊情況及行為,後果自負。
7. *Any willful damage to the track and other facilities, the company will seek compensation and accountability.
  如有任何故意損壞對本賽道及其他設施,本公司會要求賠償及追究。
HERO34 發表於 2011-6-11 02:04:52 | 顯示全部樓層

我係新手.如果撞花左你條TRACK會唔會比場主告架/?定係要出個REPORT介定係故意定非故意呢?
wrxsti 發表於 2011-6-11 21:34:49 | 顯示全部樓層
我刀係新手.如果起步太大油磨蝕左你條TRACK會唔會比場主告架/?定係要出個REPORT介定係故意定非故意呢?
wwkiller 發表於 2011-6-11 22:03:26 | 顯示全部樓層
回復 wrxsti 的帖子

我刀係新手.如果起步太大油磨蝕左你條TRACK會唔會比場主告架/?定係要出個REPORT介定係故意定非故意呢?X2
casper 發表於 2011-6-11 23:36:42 | 顯示全部樓層
唉,我都係Dnano 場玩過幾個月。仲記得以前玩得好開心,每個人都會好珍惜個場,每個係上面玩既都係希望個場攪得更好。又何需咁多規則呢,大家都唔係小朋友啦,攪個唔駛錢任玩都係想個場多D人上去玩,大家玩得開開心心,冇需要攪咁多規則呀,如果有人真係上黎攪事既,惡意破壞既,場主咪請佢走囉。攪到而家好似唔駛錢請人上去玩都攪到咁唔開心咁有咩謂呢 >_<
dick8746 發表於 2011-6-13 01:10:15 | 顯示全部樓層
SUPPORT X 1000000000
shouldbe 發表於 2011-6-16 16:52:50 | 顯示全部樓層

多人玩嗎?
piano 發表於 2011-6-20 02:04:27 | 顯示全部樓層

玩家必須登記身份証 你話呢?唔好講話去玩車啦,我試過去間樓上舖剪頭髮,樓下條食蕉狗咁吋話:身份証!登記!我小佢一個露寶就去第間剪。家陣玩車你要抄我老身?我唔識去mms又或者ct?嗰度啲ching又nice又肯教新人,mms個場主仲試過買西瓜蛋撻派晒全場,你就當玩車啲客係賊要抄老身,or 係賤狗專整爛野!多人玩嗎?你話呢?
killermomo 發表於 2011-6-20 13:22:10 | 顯示全部樓層
回復 piano 的帖子

大家都係想開開心心玩車姐, 師兄唔洗咁激進...
可以改為永久會員制和臨時會員.....
抄反d電話號碼, email a/c同埋半個 ID 號 law...
有乜依郁都係保障其他會員姐.
piano 發表於 2011-6-21 00:20:49 | 顯示全部樓層
killermomo 發表於 2011-6-20 13:22

大家都係想開開心心玩車姐, 師兄唔洗咁激進...

sorry我唔太覺得個場主想大家開開心心玩車咯,似係想有人比埋錢陪佢玩多啲,最好聽聽話話架車又唔好快過我(因為之前話唔準疊fet)。老實講打開門做生意邊度有得比你揀吖,mms 同ct我都聽過場主話比人撻野啦,唔通佢地話宜家開始離場前要查袋兼搜身?又抄電話又抄身份証喎,唔係唔得,100蚊玩一排電囉,你比我呀!任插又點話吖。唔係激進,係心諗點解唔正正經經搞好個場等多番啲人玩就直係大家開開心心玩車咯,都未有人黎玩就無無謂謂一大堆規矩,鬼採你咪,咁把砲莫非你場內長駐超短迷你裙賽車女郎執車?
kkabc_kam 發表於 2011-6-21 22:13:25 | 顯示全部樓層

咁ching又知唔知定咁多規則為咩先, 都係想條track保得好D之ma
piano 發表於 2011-6-21 23:05:47 | 顯示全部樓層
kkabc_kam 發表於 2011-6-21 22:13

咁ching又知唔知定咁多規則為咩先, 都係想條track保得好D之ma

敢ching又有無睇過ct同mms條track有幾差呀?(因為佢地無抄身份証又無抄電話)。唔好開門唔好比人玩保証你條track十年後都咁好。
HERO34 發表於 2011-6-23 00:09:45 | 顯示全部樓層
kkabc_kam 發表於 2011-6-21 22:13

正常損耗一定有
dick8746 發表於 2011-6-23 11:30:38 | 顯示全部樓層
做得雞就唔怕你X大!!怕D客X大就唔好做雞~~道理係一樣
kkabc_kam 發表於 2011-6-23 12:07:33 | 顯示全部樓層
回復 dick8746 的帖子

CHING講D野咁深奧GA????
casper 發表於 2011-6-23 14:21:51 | 顯示全部樓層
呀dick, 玩車又關咩雞咩客事呢?? 不如你講下你幾時得閒玩車好過啦~
piano 發表於 2011-6-24 01:43:35 | 顯示全部樓層
dick8746 發表於 2011-6-23 11:30
做得雞就唔怕你X大!!怕D客X大就唔好做雞~~道理係一樣

家陣就係有人又要做雞又驚你大,所以埋牙前先抄身份証、電話再同你細佬影張相、度直徑圓周,完事後發覺塊田闊左都有得追究,保障其他雞虫姐.
kevt2005 發表於 2011-6-24 15:49:19 | 顯示全部樓層
嘩,点解哩度嘅留言越嚟越激嘅? 睇嚟樓主真係得罪咗人。
killermomo 發表於 2011-6-24 17:39:24 | 顯示全部樓層

真係無得駁咀, 邊個唔知偷野係要坐監, 整爛人地野要賠錢.....
搭地鐵要比車費.....
去大家樂可以用8達 lone.....
去拳館打法包5準打得太大力.....
去加洲做 gym 要錫錫 d啞鈴........
等收工亂咁 up ...sorry
dick8746 發表於 2011-6-25 11:45:38 | 顯示全部樓層
冇錯~個個都知~但方法用錯咗~因為我有上去玩~DNANO係好FREE既地方~場主唔會有這樣又那樣,